Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Demirtaş; “Tahir Elçi'yi öldüren kurşunun polisin silahından çıktığı kesin”
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da Tahir Elçi ve 2 polisin hayatını kaybettiği terörist saldırıyla ilgili olarak skandal açıklamalarda bulundu. Demirtaş, "Şu da bizim açımızdan nettir ki o sokakta polisler dışında ateş eden hiç kimse yok. Tahir Elçi'yi öldüren kurşunun polis silahından çıktığı kesin" dedi. 

Meclis'te, Çağdaş Esnaf ve Sanayici İşverenler Derneği heyetini kabul eden bulundu HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tahir Elçi'nin öldürüldüğü Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin skandal açıklamalarda bulundu.

''POLİSLER DIŞINDA ATEŞ EDEN YOK''

Demirtaş, ''Bizim açımızdan nettir ki o dakikada o bölgede ve o sokakta polisler dışında ateş eden hiç kimse yok. Tahir Elçi'yi öldüren kurşunun polis silahından çıktığı kesin ama hangi amaçla hangisinden çıktığı ancak adil bir soruşturma ile ortaya çıkarılabilir" dedi.

HEYET KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Heyet, CHP Grubu'nu da ziyaret ederek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile basına kapalı görüştü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.