Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Demirtaş'tan yine skandal açıklamalar!
Dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda haftalardır Kılıçdaroğlu'na ve CHP'lilere çağrı yapan Demirtaş, bugünkü HDP Grup Toplantısı'nda da yine aynı çağrıda bulundu. 

KILIÇDAROĞLU'NA ADETA YALVARDI: LÜTFEN...

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlıklar konusunda AK Parti'nin teklifine "evet" diyeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu'na seslenen Demirtaş "lütfen daha iyi hesap edin, daha dikkatli davranın" dedi.

TEHDİTLER SAVURDU

Diğer taraftan ise, AK Parti'nin teklifine destek verenleri yine tehdit eden Demirtaş, "Biz mevzuyu çok abartacak değiliz kaldırmak istiyorlarsa parmak, kol onların. Tarihi suça ortak olmak isteyen herkes parmağını kaldırır. Bunun siyasi fatura ve bedeli bu parmağı kaldıranların olacaktır" ifadelerini kullandı.

"TEK ARKADAŞIM KENDİ AYAĞIYLA MAHKEMEYE İFADE VERMEYE GİTMEYECEK"

Demirtaş ayrıca, dokunulmazlıklarının kaldırılması durumunda, hiçbir HDP'linin kendi ayağıyla mahkemeye ifade vermeye gitmeyeceğini söyleyerek, yeni dönemdeki provokasyonları hakkında ipucu verdi ve "Bu hafta, öbür hafta kaldırabilirler dokunulmazlıkları. Ama şunu bilsinler tek arkadaşım kendi ayağıyla ifade vermeye gitmeyecek. Nasıl götüreceklerse kendileri bilir" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reco 8 yıl önce

Seve seve gidecennnnnn