Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Deniz Baykal: Doğu'da halk artık teröre isyan ediyor

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Burdur'un Bucak İlçesi'nde partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Barış Ayten, İlçe Başkanı Aziz Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşların yer aldığı ziyarette konuşan Deniz Baykal, Türkiye'nin çok acı günlerden geçtiğini söyledi.

"DOĞU HALKI BUNU GÖRDÜ"

Terör olaylarına da değinen Deniz Baykal, Doğu'daki vatandaşlarımızın hepsi de kendi vatanlarından göç etmek zorunda kaldığını kaydederek şöyle dedi:"Ama sevindiğim bir nokta var; doğudaki halk anladı ki 'Terörün bana faydası yok, artık terör bana da silah doğrulttu. Bana, beni koruyacak devlete ihtiyacım var.' İşte kardeşlerim, Doğu halkı bunu gördü. 'Terör yandaşlığı yapan partilerden de bana fayda yok' dedi. 'Beni koruyacak bir devlete ihtiyacım var' dedi. Şu anda Doğuda halk artık isyan ediyor. Daha önce kendilerini koruduklarını zanneden terör örgütünü şimdi yavaş yavaş dışladılar. Onlara lanet etmeye başladılar. Doğudan kaçan halk nereye gitti? Kandil'e mi, Kobani'ye mi, Süleymaniye'ye mi, Erbil'e mi, Kuzey Irak'a mı gitti? Hayır. Türkiye'ye gittiler. Daha güvenlikli Türkiye'yi tercih ettiler. Yani bizleri tercih ettiler. İşte bu çok önemli bir olaydır. Bizim daha güçlü olmamız lazım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.