Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Devlet Bahçeli'den MHP'deki muhaliflere sert eleştiriler

Bahçeli'nin açıklamasının başlığı, "Milliyetçi Hareket Partisi'ni Hedef Alan Komplo ve Tezgahların Arkasındaki Güçler ve Değişmeyen Hedefleri" olarak yayınlandı.

Devlet Bahçeli, MHP üzerinde hesaplar yapıldığını ve oyunlar oynanmak istediğini savundu, amacın ''ülkücü hareketi sokağa çekerek MHP'yi operasyon partisi haline getirmek" olduğunu belirtti.Devlet Bahçeli, "MHP'siz siyaset, MHP'siz Meclis" istediklerini vurguladı, 1 Kasım sonrasını işaret etti.

"CEMAAT MHP'Yİ ELE GEÇİRMEK İSTİYOR"

MHP lideri, açıklamasında Gülen Cemaati'ni de hedef aldı, MHP'yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olduklarını ifade etti. Ayrıca "içimizde piyonlar da var" dedi, muhalifleri sert dille eleştirdi. Bahçeli, "MHP'nin önünü açmak sloganına sarılırlar. Gerçekte açmak istedikleri şahsi ikbal ve çıkar kapısıdır" ifadeseni kullandı.Bahçeli, bazılarının milletvekili adayı gösterilmediği için intikam hırsıyla MHP'nin "sahte kurtarıcısı" rolüne soyunduklarını, bazılarının ise iktidar kapısında çıkar peşinde koştuğunu söyledi. Devlet Bahçeli, açıklamasını ''Milliyetçi Hareket'e ayar vermeye çalışmak hiç kimsenin harcı ve haddi değildir" mesajıyla sonlandırdı.

MUHALİFLER O SIRADA CANLI YAYINDAYDI

CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, MHP'de Bahçeli'ye muhalif duruşlarını en son ortaya koyan Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu, ve Ankara eski milletvekili Özcan Yeniçeri konuk olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taner araplılı 8 yıl önce

syn bahçeli uyanda balığa çıkalım. koltuk deridne düşüncemi uyandın. ekmelettin ihsan oğlunu aday gösterirken fak edemedin mi?