Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Devlet Bahçeli'den muhaliflere sert tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, partisinde yaşanan kurultay tartışmalarına da değindi.

"ŞUURSUZ ÇİRKEFLER"
Bahçeli, "6. Olağanüstü Büyük Kurultay'ı 10 Temmuz'da yapacağımızı açıklamamıza rağmen otel odalarına sığındılar. 70 yıllık siyaset hayatımızda bir ilki gerçekleştirdiler. Kendileri çaldılar kendileri oynadılar, şuursuz çirkefler." diye konuştu.

"MHP OYUNA GELMEZ"



Devlet Bahçeli, konuşmasından satır başları;
"MHP imanlı kadrolarıyla hiç bir oyuna gelmez, hiç bir tuzağa düşmez. Türkiye'nin yanındayız, zalimlerin karşısındayız. Parti içi sözde demokrasi arayıp MHP'ye yuvalanmak isteyenlerin çürük yumurta oldduklarını da gayet iyi biliriz. Güya kurultay yapacaklar, güya MHP'yi kontrol altına alacaklarını zannediyorlardı.

"ŞUURSUZ ÇİRKEFLER"
6. Olağanüstü Büyük Kurultay'ı 10 Temmuz'da yapacağımızı açıklamamıza rağmen otel odalarına sığındılar. 70 yıllık siyaset hayatımızda bir ilki gerçekleştirdiler. Kendileri çaldılar kendileri oynadılar şuursuz çirkefler.

"VAY ZAVALLILAR VAY"
Vay zavallılar vay, bu kadar mı küçüldünüz? Tek maddelik tüzük değişikliği ile toplanabilen kurultayda 13 maddeyi nasıl değiştirdiniz? Açılması usulen mümkün olmayan kurultay açıldı, divan seçildi, tüzük maddeleri değiştirilmiş. Turist Ömer olsa hızınıza yetişemezdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.