Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Devlet Bahçeli, ilk 'evet' mitingini yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği teklifine ilişkin yürüttüğü "Evet" kampanyası kapsamında ilk mitingini Elazığ'da yaptı. "Bu 'evet'ler, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun uykularını kaçıracaktır" diyen Bahçeli, "Bu 'evet'ler, terör örgütlerini bozguna uğratacaktır. Hazmedemeyenler dağılacak,  16 Nisan'da Türkiye kazanacaktır. Türk milleti muhteşem iradesi ile geleceğini şekillendirecektir" ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

15 Temmuz bir haçlı operasyonuydu, planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı haini kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.

Elbette Türk milleti istiklaline sahip çıktı. Türkiye uçurumdan el birliğiyle kurtarıldı. Türkiye'yi devleti ve vatanı kaybedebiliriz dedik ve uzlaşma çağrısı yaptık. Sorumluluktan kaçmadık. Yenikapı ruhuna bağlılığımızı gösterdik.

15 Temmuz'dan sonra siyasetin ve ülkenin beliren tehiri imkansız ihtiyaçlara sırtımızı dönmedik. Sistemin yeniden inşaasını zorunlu gördük.
Görüyorsunuz Hollanda neler yaptı. Avrupa ülkelerinin yaptıklarını görüyorsunuz. Hollanda referandumdan korktu ve cephe aldı.

Biliniz ki 16 Nisan'da sistem değişecek Avrupa'da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvıcımı çakılacaktır. Hükümetler şaşkın ve şuursuz. Avrupa'nın demokratikleşmesi yakındır.

16 Nisan'dan sonra gündeme gelecektir. Hollanda seçimleri ırkçılara okkalı bir ders vermiştir. İnanıyorum ki yürüyüşümüze taş koymak isteyenler 16 Nisan'da kaybedecektir. 16 Nisan'da Türkiye kazanacaktır, Türk milleti onun bunun ağzına bakmayarak iradesiyle geleceği şekillendirecektir.

TÜRK DÜŞMANLARINA KAPAK OLACAK

Bu EVET'ler hayırcı kafile içindeki PKK, FETÖ, DEAŞ ve Türk düşmanlarını tehdit edecektir. Bu EVET'ler Türk düşmanlarına kapak olacak alayını silindir gibi ezecektir.

Tek adam yönetimi olacak diyorlar. Bunu söyleyenler tarih cahilidir. Yaşanan sistem tartışmalarını bitirmek için EVET diyoruz. Oturup konuşmassak ayırıp çatıştıracak. Devletin süratli karar aldığı TBMM'nin aktif ve etkin olduğu bir ssitemi kurmazsak 15 Temmuz'da harekete geçenler tekrar varlığımıza suikast yapacaklardır.

15 Temmuz'da Türkiye'yi Çanakkale ruhu kurtarmıştır. Al bayrağımızın düşmesini, istiklal marşımızın susmasını, ezanımızın kesilmesini asla sineye çekemeyiz. Çanakkale dünyanın en büyük şehitliğidir.

ONUN BUNUN ETEĞİNİN ALTINA SAKLANANLAR

Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere Elazığlı şehidimiz Fethi Sekin ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yedi düvel ne yaparsa yapsın Türkiye'yi durduramaz. İş başa düşerse bu devleti kanımızın son damlasına kadar müdafaa ederiz. Bu nedenle hiç kimse meydanı boş bulup zehir samasın, onun bunun eteğinin altına gizlenmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.