Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu çeşme yeni yıl Libya

Digitürk'ten sonra Türksat da cemaate yakın kanalları platformdan çıkarıyor mu?

Digitürk ve Tivibu'dan sonra Türksat da cemaate yakınlığıyla bilinen kanalları bünyesinden çıkarıyor mu? Digitürk ve Tivibu'ya Cumhuriyet Başsavcılığından giden yazının aynısının Türksat'a da gittiği ortaya çıktı.

Tivibu ve Digitürk Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın gönderdiği yazı üzerine platformlarındaki cemaate ait kanalları çıkarmıştı.

Cemaate yakınlığıyla bilinen Samanyolu TV, Mehtap TV, Samanyolu Haber, Kanaltürk, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV ile ilgili Digitürk ve Tivibu’ya giden yazının aynısı Türksat’a da gittiği ortaya çıktı.

Şimdi tüm gözler Türksat’a çevrildi. Türksat’ın tıpkı Tivibu ve Digitürk gibi cemaate yakınlığıyla bilinen kanalları bünyesinden çıkaracağı iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.