Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş Süha Tarık eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı

Dünyaca ünlü oyuncu Lohan: Dünya 5'ten büyüktür

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılara yönelik yaptığı faaliyetlere ilişkin Gaziantep'te açıklamalarda bulundu. Lohan "Türkiye, burada üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmişken Avrupa ülkelerinin, ABD'nin mülteci meselesinde daha fazla sorumluluk alması ve bunu yerine getirmesi gerekiyor. Bu noktada da Türkiye gibi ülkelere destek olunması gerekiyor." dedi.

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR"

Lohan, "Dünya 5'ten büyüktür" sözünü hatırlatarak, "Bu sözün arkasında duruyorum. Çünkü sadece 5 ülke dünyadaki tüm kültürleri, ülkeleri temsil etme gücüne sahip olamaz. Türkiye, burada üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmişken Avrupa ülkelerinin, ABD'nin mülteci meselesinde daha fazla sorumluluk alması ve bunu yerine getirmesi gerekiyor. Bu noktada da Türkiye gibi ülkelere destek olunması gerekiyor." açıklamasında bulundu. konuştu.

"TÜRKİYE'DEN NE ZAMAN KÖTÜ BİR ŞEY OLSA ABD'DE GÜNDEME GELİYOR, AMA..."

Lohan, "Türkiye'de ne zaman kötü bir şey olsa ABD'de gündeme geliyor ama bu kampta inanılmaz iyi şeyler oluyor. Türkiye'nin başka yerlerinde de inanılmaz güzel şeyler oluyor. Ama kimsenin bunlardan haberi yok. Bunlar çok büyük haksızlık. Bunları dile getirmeye devam edeceğim." dedi

"TÜRKİYE GAYET GÜVENLİ BİR ÜLKE"




 

Lohan ayrıca, "Türkiye'ye geldiğimden beri güvenli bir ülke olduğunu, yaşanılası bir ülke olduğunu görmüş durumdayım. Bunun daha fazla kişiye anlatılması gerekiyor. Benim mültecilerle ilgili Türkiye'ye 3. gelişim. Gerçekten Türkiye güzel işler yapıyor. Bizim de bu konuda en azından yardımcı olmamız gerekir. Türkiye korkutucu bir yer değil, aksine gayet güvenli bir ülke. Buraya gelip, buradaki iyilikleri görmek ve bunları çoğaltmak gerekir diye düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.