Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Ekmeleddin İhsanoğlu icralık oldu
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çatı aday olarak çıkarılan fakat büyük bir hezimet yaşayan Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyasından kalan bir borcun icrasıyla karşı karşıya kaldı.

FOTOĞRAF ÇEKİM PARASI
Sabah'ın haberine göre; halka tanıtım için CHP'ye siyasi danışmanlık yapan bir firmayla görüşen Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyasının planlanmasını istedi ve ilk iş olarak fotoğrafları çekildi. Fotoğrafları çeken şirket, 26 bin 800 lira fatura gönderdi. Ancak firmalar arasında yapılan ödemelere rağmen Ekmeleddin İhsanoğlu hiçbir ödeme yapmadı.

BORÇ CHP'NİN DEDİ
Bunun üzerine şirket, İhsanoğlu hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü nezdinde icra takibi başlattı. Ekmeleddin İhsanoğlu ise borcun CHP'ye ait olduğunu belirterek icrayı durdurdu.

SON SÖZÜ YARGITAY SÖYLEYECEK
Yaşananlardan sonra İstanbul Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde itirazın iptali davası açıldı. Mahkeme, şirketle İhsanoğlu arasında yapılan bir sözleşme bulunamadığını, CHP ile yapılamış bir siyasi danışmanlık sözleşmesinin İhsanoğlu'nu borç altına sokmayacağı tespitini yaparak davayı reddetti. Reklam şirketi kararı temyiz etti. Son kararı Yargıtay verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.