Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Enver Aysever yine kin kustu!

Vatandaşlarının büyük çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye’de İslam dinine karşı küstah söylemleri ile solculara yaranmaya çalışan Enver Aysever, dindar ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştiren İmam hatip okullarını hedef aldı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Aysever, “21. Yüzyılda İmam Hatip okulları insanlığa ne verecek? Hangi bilimsel bilgiyi açığa çıkaracak? gibi skandal ifadeler kullanarak, İslam dinini bilim vev ilimin önünde bir engelmiş gibi sunarak algı operasyonu yaptı.

‘CAHİL’ YİNE İŞ BAŞINDA

Vatanına, milletine ve manevi değerlerine bağlı dindar nesilleri de hedefine koyan Enver Aysever, imam hatip okullarında okuyan nesil için ‘düşünce yetisinden yoksun cahil nesil’ diye söz ederek bir kez daha küstahlaştı. Aysever’in bu sözleri sosyal medyada ‘cahilce açıklamalar’ şeklinde yorumlandı.



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.