Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Erdoğan: Aydın müsveddeleri kudurun!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Halka sökülmeye başlandı. Bu canlı bomba YPG mensubu bir terörist.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Şu anda yargı farklı bir tarafa gider mi? Savcılarımızla da bir görüş alışverişinde bulunduk. Olayda aktif rol alan 3 kişi gözaltında. Batı bizim yanımızda olduğunu söylüyor ama niçin PKK terör örgütü ilan ederken PYD'yi YPG'yi neden terör örgütü ilan etmiyor.

Aydın müsveddesi bunların yanında yer alıyor. Herhangi bir üniversiteden prof ünvanı alan aydın olamaz. Siz benim yanımda olsanız ne yazar olmasanız ne yazar.

Ben milletimin yanındayım. Bunların milletimle bir alakaları yok. Bu adamların bu ülkede bir tek dikili ağacı yok. Siz bu ülkede vatanperver bir nesil yetiştirmediniz? Aynı şeyleri üniversitelerde gerçekleştiremediğiniz için çıldırıyorsunuz, kuduruyorsunuz.

Bugün saat 17'de Obama ile görüşeceğim. ABD'nin verdiği silahlar orada sivilleri öldürdü. Şimdi Rusya'da aynı şeyi yapıyor. Katil rejim ve PYD ile hareket ediyor.

Bizim güneyimizde bir koridor oluşturmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Top atışlarımız devam edecek. Gayri meşru oluşumun tribünden izleyicisi olmayacağız.

ŞEREF MALKOÇ’UN AÇIKLAMASI

Bu hükümetin yetkisinde olan bir durum. Kendisi hukukçu kimliğiyle konuşmuştur.

HDP ORTAK BİLDİRİYE İMZA ATMADI

3 parti teröre karşı birlik olarak imza atıyor. İşte bu bir ispattır. Bunlar suç üstü yakalanmıştır. Evet biz Kandil'in siyasi temsilcisiyiz diyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kızgınlaz 8 yıl önce

neden bu meslis teröristleri cezalandırılmıyor. herşeyi aklım alıyorda bu durumu almıyor. yeter da uşağum. neden bu p iç ler. hala meclisin etrafında. deliriyorum sinirimden. inanın içsavaş çıksın diyorum artık. bu yaratıkların kanlarını dökmek için. tiksiniyorummm la. kızgınım cok.