Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Erdoğan BM toplantısına bakın neden gitmemiş! MHP'li vekilden şok açıklamalar...

MHP 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ortaya çarpıcı bir iddia attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Amerika Başkanı Obama’dan randevu alamadığı için BM toplantısına katılmadığını söyledi.

 

Türkkan twitter hesabından Amerika ve Rusya liderlerinin toplantıya katıldığını ancak Türkiye’nin BM toplantısına başbakan düzeyinde katılmasını eleştirdi. Gündemin Suriye olduğunu ancak 2,5 milyon mülteci barındıran Türkiye’nin Cumhurbaşkanı’nın toplantıda yer almamasını eleştirdi.

 

Türkkan’a göre Erdoğan’ın Amerika’ya gitmeme sebebi Dışişlerinin tüm çabasına rağmen Obama’da randevu alamaması. Üstelik Beyaz Saray’dan tüm çabalara rağmen dönüş bile olmamış.

 

Obama ile görüşemeyecek olan Erdoğanu bu yüzden toplantıya gitmeme kararı aldı. Başbakan Davutoğlu’nun toplantıya gitmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.