Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

Erdoğan: "Canlı bomba Suriyeli"
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada canlı bombanın Suriyeli olduğunu söyledi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı patlamanın bir canlı bomba kaynaklı olduğunu, patlayıcının cinsinin araştırıldığını kaydetti. 



Erdoğan şunları söyledi:

"Maalesef terör eyleminde ölümüz var. Bunlar yerli, yabancı. Yarım saat, bir saat içinde açıklanacak. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bu hadise, bir kez daha terör karşısında tek yürek olmamız gerektiğiniz göstermiştir. Türkiye'nin kararlı ve ilkeli duruşu devam edecektir. Bizim için adı veya kısaltması ne olursa olsun, birbirlerinden farkları yoktur. Bu bölgede faaliyet gösteren tüm terör örgütlerinin ilk hedefi Türkiye'dir. Çünkü Türkiye bunların hepsiyle aynı kararlılıkla mücadele yürütmektedir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.