Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Erdoğan'dan Amerika'ya: O zatı teslim edin

TSK’daki cunta yapılanması tarafından düzenlenen askeri kalkışmanın başarısız olmasının ardından İstanbul’a dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"O ZATI ARTIK BİZE TESLİM EDİN"

Erdoğan, "Bildiğiniz gibi bu milletin zekatından, fitresinden, sadakasına kadar her şeyini emdiler. Sonra bu milleti Amerika’sından Avrupa’sına kadar bu devleti, bu ülkeyi yalan yanlış haberlerle adeta şikayet ettiler. Şimdi Amerika’ya sesleniyorum: Sayın Başkan’a sesleniyorum. Sayın Başkan, sizin kendinize bunu söyledim. Pensilvanya’daki dört yüz dönüm arazinin içindeki bu zatı ya deport edin ya da bize verin demiştim. İhanet içerisinde olduğunu sizlere söyledim ama dinletemedim. Şimdi buyrun, bu darbe girişiminden sonra tekrar sesleniyorum. Pensilvanya’daki bu zatı artık Türkiye’ye teslim edin. Eğer biz, stratejik ortaksak model ortaksak, o zaman ortağınızın bu talebini lütfen yerine getirin diyorum. Siz bizden hangi teröristi istediyseniz teslim ettik. Şimdi artık terör listemizde yer alan bu zatı da biliyorsunuz, stratejik belgede yer almış vaziyettedir, bize teslim edin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Dünyanın sahibi ve tek yöneticisi olduğunu sanan devşirmeler.verin şu pezevengin bize bir gün olur zaman terse döner dizide sokar bu zehirli yılan.cok daha büyümeden ezelim bu yılanın kafasını

Avatar
Ekrem özcan 8 yıl önce

Amerika dışişleri bakanı Dun gece Türkiye nin resmi ydan hiç Fetullah guleni istemediğini acikladi.Demekki Hep sözlü isteniyor.Amerikaya sesleniyorum demekle olmaz Turkiye yazili resmi isteme yapsin.Amerikada resmi yoldan teslim edecektir.ABD disisleri bakani haberlerde açıkladıTurkiye resmi olarak hic istememis.