Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

Erdoğan'dan Avrupalı liderlere flaş 'kapıları açarız' uyarısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransa’ya gitmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan Avrupalı liderleri, mülteciler için kapıları açmakla tehdit etti.

'SABIR BİR YERE KADAR'

İran ve Rusya’nın Suriye politikasına gönderme yapan Erdoğan “İran ve Rusya’da ne kadar mülteci var” diye sordu. Türkiye’nin mülteciler için şu ana kadar 7.5 milyar dolar harcadığını söyleyen Erdoğan Avrupalı liderlerin kendisine “kapıları” açmayın diye akıl verdiğini ancak bir yere kadar sabır ettikten sonra kapıları açıp mültecilerin Avrupa’ya geçişini sağlayacaklarını belirterek Avrupalı liderleri mülteciler konusunda duyarlı olmaya davet etti.  

GÜVENLİ BÖLGE

Erdoğan ayrıca Suriyeliler için kendi topraklarında güvenli bölge oluşturulması gerektiğini ve bu konuda ABD ve Rusya ile görüştüklerini bir kez daha yineledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.