Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Erdoğan'dan canlı yayında Paris katliamı açıklaması: "Katil Hollande dediler mi?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A haber ATV ortak yayınında gündeme dair flaş değerlendirmeler yaptı. Erdoğan Paris saldırılarıyla Ankara katliamı karşılaştırdı. Erdoğan Fransız halkının teröre karşı ortak duruş sergileyip devlete destek çıktığını söylerken, Türkiye'de ise "katil devlet" sloganlarının atıldığını belirtti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te 129 kişinin ölümü ve 300'den fazla kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırılarını değerlendirdi. 

"HOLLANDE İLE İLGİLİ BÖYLE BİR ŞEY DUYDUNUZ MU?"

"Bir şey benim canımı yakıyor; Ankara'da terör olayı yaşandığında, olayın üzerinden dakikalar geçtikten sonra bazı siyasiler çıkıp 'Katil devlet', 'Katil Beştepe' ithamlarında bulundular. Fakat, sayın Hollande'la ilgili böyle bir şey duydunuz mu? Bunlar böyle yapıyor da ülkemin medyası neden bunu yapmıyor? İşte milli duruş budur. Biz buna hasretiz. En hassas dönemde 'Acaba bundan ne kadar yağ çıkarırım' diye gayret içindeler. Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı ya da Başbakanı, ülkesinin başkentinde böyle bir olayın yaşanmasını isteyecek.. Böyle bir şey olabilir mi? Bundan yağ çıktı mı size? Çıkmaz. Niye? Çünkü bu milletin feraseti buna müsaade etmez. Nitekim de etmedi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.