Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Diyarbarkır’dan dönüşte gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan geçen hafta CHPgrubunda yaşanan rezalet için bir formül önerdi.

SEYİRCİSİZ OTURUM 

CHP Grup Toplantısı’nda şahsına ve Ak Partili’lilere küfredildiğini hatırlatan Erdoğan, içtüzüğe göre grup toplantılarına katılanların alkışlama dahi yapamayacağını belirterek, “Geçen biri çok güzel bir şey söyledi. Futbol Federasyonu’nun seyircisiz maç türünden cezalara atıfta bulundu” dedi. “ Seyircisiz oturum cezası verilmesi lazım?” sorusuna Erdoğan, “Tabii ki, gerekirse o tür cezalar verilebilmeli. Bu tür hadiseler de gösteriyor ki parlamentonun iç tüzüğünün kesinlikle değişmesi lazım. Yani bu iç tüzükle bu parlamentoyu çalıştırmak çok zor” cevabını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.