Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Erdoğan'dan karşı hamle! Almanya'da koalisyon ortağı ile görüşecek

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in “Türkiye’nin AB’ye gitmesini istemiyorum, bunu Erdoğan’da biliyor” sözlerine Cumhurbaşkanı’ndan yanıt geldi.

Merkel’in açıklamasını garipsedim diyen Erdoğan, bunun aslında Almanya’nın görüşü olmadığını Merkel’den önceki başbakan Scröder’in Türkiye’nin tam üye olmasını istediğini söyledi.  Erdoğan ayrıca Merkel’le yakın zamanda teefon görüşmesi yaptığını yeri gelseydi “hala Türkiye’nin AB’ye girmesini istemiyor musunuz” diye sorardım açıklamasını yaptı.

KOALİSYON ORTAĞI İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Merkel’in açıklamalarının ardından Erdoğan’dan karşı hamle geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel’in partisinin koalisyon ortağı ile de görüşeceğini söyledi. Erdoğan “Almanya ile bambaşka bir ilİşkimiz olması gerekirdi” vurgusunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.