Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na röportaj tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da vatandaşlara hitap etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"ÇIKMIŞ BİR ALMAN DERGİSİNE.."

Almanya'da yayın yapan Focus dergisine verdiği röportajda Türkiye'de can ve mal güvenliğinin olmadığını söyleyen CHP Lideri'ne seslenen Erdoğan, "Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun.." dedi.

SENİN GÜVENLİĞİNİ KİM ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Sosyal adalet bizde var bizde onun gereğini yapıyoruz. Sözde adalet yürüyüşü yapıyor. Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun. Ankara'dan çıktın İstanbul'a kadar yürüdün senin güvenliğini kim aldı. O kadar vatandaşa zulmettin, güvenliğini kim aldı? Bu hükümet aldı ya.

İZMİR'E BAK SEN

Hala sözde adalet derken, senin İzmir Büyükşehir Belediyende grevler var. Orada işçiler adalet arıyor, sen orayı bir hallet de ondan sonra adaleti konuşalım. Adalet, duygusal değildir. Adalet, hissi değildir. Adalet, yürek ister, yürek ve adalet sorumluluk ister. Biz bununla bu yoldayız. FETÖ'cüyü, PKK'yı, DEAŞ'ı korumak için sözde adalet yürüyüşü yapıyorsan yazıklar olsun sana. Hastayım diye yargı onları bıraktı, hasta olan yürüyor nasıl oluyor bu iş. Bunları iyi tanıyalım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.