Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan'dan tek ordu tek komutan vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul Levent'teki Harp Akademileri Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Tören mangasını selamlayan Erdoğan, şeref defterini imzaladı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da yer aldığı Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'nde kuvvet komutanları ve subaylara hitap eden Cumhurbaşkanı özetle şöyle dedi:

TEK MİLLET TEK ORDU TEK KOMUTAN

Her fırsatta söylüyorum, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet... Sizlerin huzurunda buna bir de tek ordu, tek komutan vurgusunu da eklemek isterim. Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensupları, Başkomutan sıfatıyla benim yakın mesai arkadaşlarımdır. Hayatım boyunca, inanmadığım hiçbir şeyi söylemedim. Şimdi de diyorum ki; buradaki her bir subayımızın benim için öz kardeşimden, öz evladımdan, yakın çalışma ekibimden en küçük bir farkı yoktur. Sizler gibi yiğit, eğitimli ve sadakatli mesai arkadaşlarına sahip olduğum için ne kadar iftihar etsem azdır.

DIŞ DESTEKLİ TERÖR KAMPANYALARI

Avukat, gazeteci, siyasetçi, öğrenci, öğretim elemanı gibi kimlikler altında faaliyet gösteren terör yandaşlarını korumak için başlatılan kampanyalar, ciddi bir uluslararası destekle yürütülüyor. Sonra, aynı isimler, ya bir karakol baskınının, ya bir canlı bomba eyleminin arkasından karşımıza eli kanlı teröristler olarak çıkıyor. Ankara'daki bombalı eylemi gerçekleştiren terörist için o avukatların, o öğretim üyelerinin, o medya mensuplarının yürüttükleri kampanyayı unuttuk sanıyorlarsa, yanılıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.