Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber

Erdoğan'dan terör destekçisi aydınlara sert cevap!

 Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde büyükelçilere konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında devletten maaş alan ve terörü destekleyen bir bildiriye imza atan sözde aydınları 'hainlik'le suçladı.


Erdoğan şunları söyledi;

AYDIN MÜSVEDDELERİ

Türkiye terörle mücadelede bulunurken bin küsür güruh, aydın müsveddeleri çıkıp devletin katliam yaptığından bahsediyor. Ey aydın müsveddeleri siz karanlıksınız karanlık. Bunun adı mandacılıktır.

-Kendilerine aydın diyen mandacı aydınlar vardı. Milletimizin istiklal savaşını vererek bunlara cevabını vermişti. Cumhuriyeti kurduktan sonra bu kişilerin yine köşe başlarını tuttuklarını görüyoruz. Bu ülkenin nüfus cüzdanını, pasaportunu kullanan kişilerin Türkiye'ye ihanet içinde olduklarını görüyoruz.

SÖZDE AKADEMİSYENLERDEN İZİN ALACAK HALİMİZ YOK

- Bizim o bölgedeki Kürt kardeşlerimizle verdiğimiz değer ortada peki teröristler ne yapıyor? O vatandaşların evinde terör yapıyor. Bir yanda devlet terör diğer yanda eli silah bombalı teröristler var.

-Türkiye son terörist silahını bırakana veya silahını bırakana kadar bu mücadele sürecektir.

-Bizim bu sözde akademisyenlerden izin alacak halimiz yok. Hadlerini bilmeleri lazım.

-Biz bu ülkenin 80 milyon insanın can ve mal güvenliğini sağlamak zorundayız.

EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILMALILAR

-Sizlerden görev yaptığınız ülkelere anlatmanızı bekliyorum. Bu devletin ekmeğini yiyip de bu ülkeye ihanet eden herkes en kısa sürede hak ettiği cezaya çarptırılmalıdır.

-Hiçbir kurumumuzda ülkesinin birliğine karşı tavır alan kamu çalışanı olamaz, buna müsade edemeyiz. Tüm ilgili kurumlarımızı bu konuda ilgili olmaya ve görevlerini yerine getirmeye davet ediyorum."

YABANCI AKADEMİSYENLERE DAVET

-Yabancı akademisyenleri Türkiye'ye davet ediyorum. Türkiye'deki sorunlar devlet tarafından hukukun  çiğnenmesi mi, terör örgütü tarafından hakların çiğnenmesi mi, görsünler. 

-Ülkemize gelsinler, bölgeyi gezdirelim. Türkiye açısından terör meselesi ortadan konuşulacak bir mesele değil. Bölgedeki operasyonlar Kürt kardeşlerimizin geleceğini garanti altına almaya yönelik.

-Kendilerine akademisten diyen güruh Türkiye'nin muhatabı değildir. Türkiye son terörist silah bırakana kadar mücadeleyi sürdürecektir."  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.