Öne Çıkanlar rusya haber abd EKREM İNCEL paris katliamı

Erdoğan'dan terörist cenazesine giden HDP'lilere tepki

HDP'li Van milletvekili Tuğba Hezer Ankara'yı kana bulayan canlı bombanın taziyesine gitmiş.

Günlerdir tartışılan taziye çadırına ziyaretle ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan çok sert açıklamalar geldi. Erdoğan, Meclis'te gereğinin yapılarak PKK'ya yardım ve yataklık yapan HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğine işaret ederek şunları söyledi:

200 BİN KÜRT'Ü DAİŞ'TEN BİZ KURTARDIK

Biz en başından beri Suriye'deki Kürt kardeşlerimizin haklarını da savunduk. Türkiye'nin mücadelesi şu veya bu inanç gruplarına karşı değil, sadece teröristlerle ve terörizmledir. Türkiye'nin DAİŞ terör örgütüne destek verdiği iftirası bu ülkeye düşmanlık değil de nedir? DAİŞ korkusuyla 200 bin Kürt'ü ülkesinde misafir eden biz değil miyiz?

TAZİYEYE GİDEN HDP'LİLER CEZASINI ÇEKECEK

Parti kapatma konusundaki benim tavrımı biliyorsunuz. Ben parti kapatmaya karşıyım, suçu işleyen bireydir, insandır. Dolayısıyla ceza kuruma değil bireye verilmelidir.

Kimse bu insanlar bedelini ödemeli, Anayasa ve yasalarımız ortada. Bir milletvekili terörle mücadele kapsamında suç teşkil edecek bir şey yapıyorsa, gereği yapılacaktır.

Teröristi koruyan milletvekili sayılmaz, Meclis'te gereği yapılmalı, milletimizin sabrı artık kalmamıştır. Siyasi partilerimizden çok daha fazla özen beklioyrum, fezlekelerin gereği yapılmalı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yildiray 8 yıl önce

Simdiye kadar durdugunuz hata hepsini kuzey iraka surun pasportlarina kirmizi damga vurup yurt disi edin butun akrabalarini Kim Tr cumhuriyetine kafa kaldirdi kuzey iraka yani istedikleri o kurdistan devleti kuzey iraka surgun edeceksinizki bir daha Tr cumhuriyetine bas kaldiramasinlar kanunu uygulayin ben hollandadayim kanun boyle Kim bas kaldirdi trenelere koyup yutdisi bir daha giremiyorlar bunu bizde uygulamaliyiz