Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Erdoğan: Dost görünenler sinsi bir plan içindeler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Birlik Vakfı'nın iftar yemeğinde yaptığı konuşmada Suriye'de çok ciddi bir projenin uygulanmakta olduğunu vurguladı.

ŞU ANDA BURADA SÖYLENENLERİ TAKİP EDİYORLAR
Türkiye'ye dost görünenlerin sinsice hareket ettiklerini ifade eden Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:
"Şu anda güneyimizde, Suriye'nin kuzeyinde çok ciddi bir proje, çok ciddi bir plan uygulanmaktadır ve bu projede, bu plan üzerinde de ne yazık ki dost görünenlerin de sinsilikleri yatmaktadır. Bunu da çok açık, net ifade etmek durumundayım. Bunu da kendileriyle ayrıca paylaşıyoruz, onu da söyleyeyim. Burada söylenenler şu anda onlar tarafından da takip ediliyor zaten."
Bize verilen cevaplar var, diyorlar ki 'PYD, YPG bunlar DAEŞ'e karşı savaştıkları için biz onlara destek veriyoruz' diyorlar bazı dost ülkeler. Peki, bunu böyle söylüyorsunuz El Nusra'yı terör örgütü olarak kabul ediyorsun. El Nusra da DAEŞ'e karşı savaşıyor, onu niye dost olarak kabul etmiyorsun? Bize göre iyi terörist, kötü terörist olmaz, teröristlerin hepsi kötüdür.

AVRUPA'NIN YAPAMADIĞINI TÜRKİYE YAPTI
Mültecilerle ilgili tüm Türkiye'nin adeta seferber olduğunu belirten Erdoğan, dünyanın ise onlara sırtını döndüğünü ifade etti.
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
Dünyanın görmezden geldiği mülteci meselesinde tüm Türkiye seferber oldu. Dünya onlara sırtını çevirirken Türkiye seferber oldu.
Bugüne kadar hiçbir Avrupa ülkesi bizim sağladığımız imkanları mültecilere sunamadı.
Empatiyi kaybettiğiniz zaman maddi gücün, şatafatlı binaların anlamı kalmaz.
Paylaşabildiğimiz, infak edebildiğimiz kadar insanız. Biz nasıl şimdi ecdadımızı hayırla yad ediyorsak ileride de bizim neslimizin bizi hayırla yad etmesini istiyoruz.

DAEŞ VE PKK
Ramazan ayında oruçlu insanları katleden bir terör örgütünün hiçbir haklı davası olamaz.
Eylem yaptıkları mahallelerde, vatandaşlarımızın ev ve iş yerleriyle birlikte camileri, kiliseleri, ibadethaneleri, Kuran-ı Kerim'leri hedef alan terör örgütü bu topraklara ait değildir. Tıpkı Suriye'de ve Irak'ta, İslam'ın bin 400 yıllık kültürel mirasını yerle bir eden DAEŞ denilen terör örgütünün İslam'la bir ilgisinin olmadığı gibi.
Türkiye PKK'dan, bölgemiz DAEŞ'ten kurtulmadıkça bu acılar bitmeyecektir.

MUHAMMED ALİ'NİN VİETNAM'A GİTMEMESİ ÇOK ANLAMLIYDI
Muhammed Ali sıradan bir sporcu değildi. Ali'nin her attığı yumruğun mazlumlar için atıldığı inancına sahibim. 
Vietnam'a gitmemesi çok anlamlıydı. Şampiyonluğunu kaybetme pahasına gitmedi. "Vietnamlılar bize saldırmadı ki, neden gideyim" dedi. Hapse mahkum ettiler, şampiyonluğunu aldılar. Ama işte dik durmak budur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.