Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Erdoğan: FETO'nun 40 yıllık planını 20 saatte bozduk

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, milletimize başsağlığı diliyorum. Bu ülkede şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmadı, kalmıyor. 237 şehidimizin her birinin adını Çanakkale şehitlerinde olduğu gibi anıtlaştıracağız."

"BUNU ANCAK KÂFİR YAPAR"

"Bunu ancak kafir yapar. Bunu ben Müslümanım, Türküm diyen birisi yapabilir mi? Şu ana kadar ne AB'den ne AP'den kalkıp da buraya taziye için gelen bir kişi yok."

"ALLAH, TUZAK KURANLARIN EN HAYIRLISIDIR"

"Şehitlerimiz, gazilerimiz 15 Temmuzda yazdıkları destanla Türkiye'de yeni bir dönem başlattılar. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır, bu böyle bilinsin.

"FETO'NUN 40 YILLIK PLANINI 20 SAATTE BOZDUK"

"FETO terör örgütünün mazisi 40 yıl. İşte bunlar 40 yıl bugüne ulaşmak için çalıştı ama hesap tersine döndü. 20 saatte yerle yeksan ettik. Bunlar kanser virüsü gibi. Şimdi bu virüs kazınıyor."

"Binlerce insanı görevden aldınız, gözaltına aldınız diyorlar.. 10.000'lerce, kim varsa temizleyeceğiz. Çünkü bunlara ülke kalacak olursa, ne yapacakları ortada."

15 Temmuz'u devlet ve millet olarak bir milat haline dönüştüremezsek yazıklar olsun bize. Bir kereye mahsus olarak ben davalarımı geri çekiyorum ve affediyorum. Attığımız her adım, hayata geçirdiğimiz her uygulama anayasaya ve kanunlara uygundur."

"Bunun yolu, hükümet bu talebi parlamentoya tartışır, alınan karara da herkes uyar. Sadece FETÖ ile değil, tüm terör örgütleriyle mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. 237 şehidimizin her birinin adını anıtlaştıracağız"

"Darbecilerin akıbetlerinden endişe ettikleri kadar milletimizin hayat hakkından endişe etmeyen hiçbir ülke dost değil. Açık açık, 'yanlış yaptınız önce Erdoğan'ı öldürmeliydiniz' diyenler oldu. Avusturyada, evlerde Türk bayrağı asılmasını yasaklayacak kadar bu şekilde demokratlar. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar 2023 hedeflerimize ulaşacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülseren Önder 8 yıl önce

İnşAllah Reisim Allah sizin ve milletimizin yardımcısı olsun. Sizin gibi yüreği sağlam komutanlara ihtiyacımız var.Allah kötülerin bin belasını versin inşAllah.Bu güzel Ülkemizi Siyonistlere peşkeş çekmeye kalkışıyorlar. Kendi Ülkemizde bizleri Köle gibi yaşatmak istiyorlar.Böyle davrananların Allah belalarını versin inşAllah.

Avatar
serkan Durmaz 8 yıl önce

Rabbim yar ve yardımcımız olsun ülkemizde ve alemi İslam da tevhid üzre olmayı nasip eylesin.rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya kalkanlarida her iki cihanda rezil rüsva etsin.selam ve duayla Allaha emanet olun