Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Erdoğan formunu nasıl koruduğunu açıkladı
Antalya'dan geldiğini söyleyen genç bir kızın "spor yapıyor musunuz, sağlık durumunuz nasıl" sorusuna yanıt veren Erdoğan, aynı zamanda boyunu ve kilosunu da açıkladı.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

"BASKET OYNUYORUM, AĞIRLIK ÇALIŞIYORUM"
Basket var, koşu var, ağırlık çalışmaları var. Sabahları kapalı ve açık spor yapıyorum. Kilomu da korumaya çalışıyorum. Boyum 85, kilom 95.

EMİNE ERDOĞAN SORUSU
Zaman zaman hanfendinin (Emine Erdoğan) tavsiyelerine uyuyorum, zaman zaman kaçıyorum. Kendisinin uyguladığı kürleri ben uygulamıyorum tabi ki. Benim kürlerim farklı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Çetin 8 yıl önce

Kılın biri çıkmış hasta o hasta deyip duruyo ama ben ona yapılan sihir ve büyülerin yapanlara geri çevir YARABBİ diye çoook dua ettirdim şimdi okuyorum ALLAHİMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM ONA UZUUUUN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR VERSİN.BAŞİMİZDAN HİÇ GİTMESİN.AMIIIN

Avatar
Metanet Yazıcı 8 yıl önce

Âminnn