Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Erdoğan: Gereği yapılsın!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütlerinin arasında ayrım yapılamayacağını belirtirken, Demirtaş konusuna değinerek, "Terör örgütüne çağrı yapmak parlamento içerisindeki milletvekilinin görevi olamaz. Buradan savcıları göreve davet ediyorum. Savcılar üzerine düşen görevi yerine getirmelidirler" dedi.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması;

''SAVCILAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI''

Terör örgütüne çağrı yapmak parlamento içerisindeki milletvekilinin görevi olamaz. Güneydoğu'daki Kürt kardeşlerimin terör kokan bu davete evet diyeceğini sanmıyorum. Savcılara bu bir davettir. savcıların üzerine düşen görevini yerine gerilemelidir. Kimsenin ülkenin huzurunu bozmaya hakkı yoktur. Huzur operasyonundan bunlar rahatsız olmaktadır. Bölge'de huzurlu günlere döneceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazan 8 yıl önce

Gec bile kalindi!

Avatar
Neriman Çiçekçi 8 yıl önce

Bayağı geç kalındı inşAllah gerekeni yaparlar pekte inanmıyorum şu hain domuzları artık tutuklayıp cezalarını versinler

Avatar
fatih 8 yıl önce

ilk önce akpartiliyim. amma
bu şerrefsizleri af getirip meclise sokan akparti ve açılım yapıp denetimi elden bırakan yine akparti "sebep olan yapan gibidir" kaidesince tüm bu olayların sebep-sonuç arasında kendisini sorgulaması lazım. Açılım zaten Kapalı'm oldu, AMA BU MİLLET ARTIK BU ŞEREFSİZLERİ MECLİSTE GÖRMEK İSTEMİYOR VE HALKIN VERGİLERİYLE BUNLARA PARA ÖDENMESİNİ İSTEMİYOR. AKPARTİ, SIçTIĞI bu b.ku DERHAL NE YAPIP NE EDİP MECLİSTEN TEMİZLEMELİ.

Avatar
babiç 8 yıl önce

HDP siz turkiye ne guzeldi nerden pida ettiniz bu mikrobu bak nasil yayildi