Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Erdoğan: Gerekeni yapmak durumunda kalabiliriz
Diyabakır dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye konusundaki sorulara, Türkiye'nin kararlılığını ortaya koyan net cevaplar verdi.

OBAMA TAAHHÜTLERDE BULUNDU
Obama'yla 70 dakikalık telefon görüşmesinde, Obama'nın kendisine taahhütlerde bulunup bulunmadığı sorusuna ise Erdoğan "bulunuldu, taahhütler yerine getirilecek mi göreceğiz" yanıtını verdi.

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESMEK ZORUNDA KALABİLİRİZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye konusunda farklı bir denklemin düşünüldüğü, Türkiye'nin politikalarında da birtakım farklılıklar yaptırılacağı yönünde söylentiler var" şeklindeki soruya da "bölgedeki gelişmeleri hassasiyetle takip ediyoruz. Teşrin barajı, batısı doğusu önemli. Münbiç konusu önemli. Azez, Azez'in güneyi yani Rakka önemli. Orada koalisyon güçleri var ve elbette onlarla beraber çalışırız. Ama gereken yapılmazsa, verilen sözler tutulmazsa, kendi göbeğimizi kendimiz kesmek durumunda kalabiliriz" cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Arslan. 8 yıl önce

Allah devletimizi ,
Bu atesli ve guvensiz ortamda,
Yonetenlere.....
Basta Cumhurbakanimiza ......
Guc,kuvvet,sihat ve
Zihin acikligi versin.
Allah utandirmasin......
.......Sonsuz sukran ve selamlar......

Avatar
Ahmet Sedali 8 yıl önce

Allah devletimi daim yöneticilerimizi ve ordumuzu muzaffer eylesin...

Avatar
fatih 8 yıl önce

Allahim sen ordumuza yardim et

Avatar
Vuqar 8 yıl önce

Amin!

Avatar
musab 8 yıl önce

Amin

Avatar
cemaledin 8 yıl önce

ulan serefsiz seref bugun kiliste bombalar duserken bak isit bize saldiriyor turkiye hic bisey yapmiyor diye kicini yirtiyorsun simdi baskan souledi diye ne isiniz var orda diyorsun iki yuzlu musluman

Avatar
Abdullah yılmaz 8 yıl önce

İşler kötüye gitmeye başladı galiba şimdide şavaşa haydi bismillah

Avatar
serif kaya 8 yıl önce

ALLAH BÖYLE BIR DEVLETIN VE YÖNETICILERININ BELASINI VERIR INSALLAH. SIZIN NE ISINIZ VAR ORADA KAHPELER. YER YERIN SAHIBI SIZ ALCAKLARMISINIZ. HIC BIR KAHPE BASKA BIR ÜLKENIN TOPRAKLARINI ZAPTEDEMEZ. BUNU ANCAK KAHPE SOYSUZLARO YAPAR