Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C A spor

Erdoğan'ı sinirlendiren haber!
3 Mart’ta İstanbul Bayrampaşa’da DHKP-C tarafından Çevik Kuvvet polisine yönelik otomatik silahlı ve bombalı saldırı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da gündemindeydi. Dünya Kadınlar Günü resepsiyonunda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuşan Erdoğan DHKP-C’li kadın teröristler için “İki kadın” sıfatını kullanan Cumhuriyet’i sert şekilde eleştirdi.

"Utanmadan böyle Haber yaptılar"




Erdoğan, İstanbul'da geçen hafta iki kadın teröristin polisi hedef alan bir eylem gerçekleştirdiğini hatırlatarak, "Akabinde bu teröristler polisle çatışmaya giriyor ve her ikisi etkisiz hale getiriliyor. Bazı gazeteci kılıklı terör sempatizanları ise bu olayı, utanmadan, sıkılmadan 'iki kadın öldürüldü' diye haber yapıyor. 'İki terörist' demiyor, iki kadın öldürüldü. Daha önce yargılanan, cezaevine giren bu kadınlara birtakım milletvekillerinin, hatta genel başkan diye anılan zatın nasıl canhıraş bir şekilde sahip çıktıklarını da gazete ve televizyon arşivlerinden görüyoruz" diye konuştu.

İki ay önce Silopi'de etkisiz hale getirilen üç kadın terörist olayında da bunun yaşandığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadınlardan terörist olmaz mı? İşte tanıştık bu teröristlerle. Kimi gazeteciler ve sözüm ona siyasetçiler günlerce bu teröristleri sivil vatandaş diye kamufle etmeye, yutturmaya çalıştılar. Kandil'e gidip orada görüştükleri eli kanlı canileri ekolojik rol modeli olarak gösterecek kadar gözleri dönmüş durumda. Bunlar için mesele hiçbir zaman kadının özgürleşmesi meselesi olmadı, olmayacak. Bunlar kendi kör ideolojilerine körpe beyinler bulmanın, terör çarkını döndürecek taze kanlar aramanın peşindeler ama biz terör örgütlerinin medyadaki, siyasetteki, akademideki gönüllü taşeronlarının gençlerimizi, özellikle genç kızlarımızı zehirlemesine asla izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.