Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman ARD televizyonuna verdiği röportajda, Alman hükümetinin terörle mücadelede gerçekçi olmadığını, aksine teröre destek verdiğini söyledi.

"TERÖRİSTLER ALMANYA'DA SERGİ AÇIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sunucunun "Teröre karşı bu mücadeleye katılacak mısınız" sözlerine "Biz zaten terörle mücadele ediyoruz, PKK'Ya, PYD'ye ve  DAEŞ'e karşı.. Ancak dost dediğimiz ülkelerde böyle bir mücadele yok. " diyerek karşılık vererek, PKK gibi terör örgütlerinin, Almanya ve bazı Avrupa ülkelerinde sorunsuzca sergi açtıklarını ve kendi reklamların yaptıklarını hatırlattı.

SUNUCU, APAR TOPAR PROGRAMI BİTİRDİ

Sunucu, Erdoğan'ın açıklamalarının hemen sonrasında "Sayın Cumhurbaşkanı, bu röportaj için çok teşekkür ediyorum" diyerek yayını bitirdiğinin sinyalini verdi.

Ertdoğan, sonrasında Alman halkına yaşanan terör olayları nedeniyle taziyelerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yücel 8 yıl önce

ben tv de bile bu kadar reklam görmedim reklamsız olmaz anladımda su kısacık vıdeoda 5 yada 6 reklam olurmu el insaf

Avatar
Uluç'u ökllılıkıkkıkı 8 yıl önce

Kmğ

Avatar
Gürbüz 8 yıl önce

Bende video izlemiyorum buna bile bakmadım neden devamlı reklam koyuyorlar sanki biz reklamlara dikkat ediyoruz hiç bakmıyorum bile bu kadar reklam koyuluyorsa izlemenin hiç anlamı yok

Avatar
emre senay yörük 8 yıl önce

izlenmesi engelleniyor olabilirmi
feturanın heryerde hayin parmagı var
kapatırlar tabi Almanyada teröre destek köstek.

Avatar
Volkan 8 yıl önce

Çok reklam var pes