Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri fenerbahçe konyaspor son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı

Erdoğan, konuk Cumhurbaşkanına inşaatı gösterdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldiği Conrad Otel'de, konuğuna Boğaz manzaralı odadan Çamlıca Tepesi'ndeki cami inşaatını gösterip bilgi verdi. Erdoğan, "Somali 6. Yüksek Düzeyli Ortaklık Forumu" dolayısıyla Türkiye'de bulunan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile Conrad Otel'de bir araya geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN ÇAMLICA CAMİİ'NE BAKTILAR


Otelin Boğaz manzaralı odasında gerçekleşen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, halen inşaatı devam eden Çamlıca Camii'ni konuk Cumhurbaşkanı'na uzaktan gösterdi.

ALBAYRAK İMZALADI

Bu arada, görüşmede, iki Cumhurbaşkanı'nın huzurunda, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Somali Federal Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Elektrik Alanında İşbirliği Anlaşması" da imzalandı.Türkiye tarafında imzayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak attı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.