Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

Erdoğan Merkel'den cemaatin savcılarını istemiş!
Altın taht, AB ve mülteci krizi derken Merkel’in Türkiye ziyaretiyle ilgili bir detay gözden kaçmışa benziyor. Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Erdoğan cemaatin yurt dışına çıkan iki savcısı ve PKK’lıların iade edimesini de istedi.

                                 

Erdoğan’ın Savcı Zekeriye Öz ve Celal Kara’nın iadesini istediği ancak Merkel’in bu isteği reddettiği ileri sürüldü. Almanya’da iltica yasasının buna izin vermediği ve savcılarla ilgili araştırmaların hala sürdüğü belirtildi.

 

Bu arada Alman basını görüşmenin kazananının Merkel olduğunu yazıyor. Alman gazeteleri Ankara yönetiminin Merkel’i “imtiyazlı ortaklıktan” vazgeçiremediğini yazdı.Vizesiz seyahatin de zaten gündemde olduğunu bunun sadece 6 ay öne çekildiği öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.