Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Erdoğan 'özür' mü diledi?
Cumhurbaşkanlığı kaynakları, mektupta, ölen pilotun ailesine hitaben üzüntü ve taziyelerin iletilerek, "kusura bakmasınlar" dendiğini vurguladı.

"TAZMİNAT İFADESİ YER ALMIYOR"
İletilen üzüntünün devlete değil, aileye yönelik olduğunu vurgulayan kaynaklar, aileye tazminat verilmesine yönelik bir ifadenin mektupta kesinlikle yer almadığını kaydetti.

"TÜRKİYE'NİN POZİSYONU DEĞİŞMEYECEK"
Türkiye'nin Suriye, Ukrayna ve Kırım konularında pozisyonunun değişmeyeceğini belirten kaynaklar, "Ancak bu konularda artık Rusya ile doğrudan görüşebilecek ve olaylara müdahil olabileceğiz" ifadelerini kullandı. Yeni gelişmelerle Türkiye'ye yönelik turizm tehditlerinin de kalkacağını belirten Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bunu tarım ürünlerine yönelik yaptırımların takip edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
levent 8 yıl önce

ulke menfaatleri icin sag duyusunu egosundan ustun tuttugu icin tesekkur ederiz.