Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Erdoğan terör örgütüne destek veren ülkeleri uyardı

Diyarbakır'da 12 Mayıs gecesi patlayıcı yüklü kamyonun infilak etmesi sonucu hayatını kaybedenlerin arasında bulunan ve cesetleri parçalanan 13 kişi, bugün toprağa verildi.
İslam ülkeleri bakanları ile yaptığı toplantı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'daki patlamayla ilgili sesini çıkarmayan ve terör örgütlerine destek veren ülkeleri uyardı.

BÜYÜK BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ
"Diyarbakır şehir merkezine 20 kilometre mesafade büyük bir patlama meydana geldi. Yaklaşık 10-15 ton olduğu değerlendirilen bombanın havaya uçmasıyla 16 vatandaşımız hayatını kaybediyor. Burada bir terör örgütünün yüzlerce masum insanı katletmeye yönelik teşebbüsü ve bu saldırıyı engelleyen vatandaşlarımız söz konusudur.

KİMSEDEN SES ÇIKMADI
Bu patlayıcı Diyarbakır şehir merkezinde düzenlemek isteyen terör örgütünün şiddetle tepki gösterilmesi gerekmektedir. Kimseden bu elim hadiseye yönelik ses çıkmamıştır. Paris'te, Brüksel'de olunca çıkıyor; ama Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Lahor'da olunca çıkmıyor.

BU İKİRCİLİK TAVIR NEREYE KADAR
Bu ikircikli tavır nereye kadar? Siyasetin dünyada dürüst olmadığını görüyoruz.Bugün dünyanın en büyük sorunu, terör örgütleri karşısında takınılan bu ikiyüzlü, riyakar, samimiyetsiz tutumdur. Terör örgütleri en büyük desteği bu tutumdan alıyor.

BU TERÖR ÖRGÜTLERİNE HANGİ ÜLKELERİN SİLAH VERDİĞİNİ BİLİYORUZ
Dünyada silah sektörünü elinde tutan ülkeler bu teröristlere bu silahları veriyor. Buna da hayır desinler. Bu terör örgütlerin silahlarını hangi ülkelerin verdiğini biliyoruz. Teklifimize kulak tıkayanlar şimdi mülteci dalgalarının önünü kesmek için her yolu dönüyor.

DEFALARCA UYARDIK
Aynı şekilde terör örgütlerine silah ve mühimmat gönderen ülkeleri defalarca uyardık. Şimdi o silahlar bize yöneldi. Ancak yarın o silahlar o silahları veren ülkelere karşı kullanılacak. Terörün karakteri eninde sonunda akrep gibi kendisini tutan eli de sokar. Yarın kendi kucaklarında patlayacak bombaların müsebbibi olacaklarını iyi bilmeliler."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.