Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Erdoğan yarışma programlarına tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen "Unesco Gastronomi Kenti: Gaziantep” adlı programa katıldı. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra etkinliğe ev sahipliği yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantepli yerel yöneticiler ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

"YARIŞMA PROGRAMLARININ BİR KISMI ANLAMSIZ"

Televizyonlardaki zararlı yarışma programları yerine yemek yarışması programlarının yapılmasını öneren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorsunuz, televizyonlarda bir sürü yarışma programları var. Bunların bir kısmı faydalı olabilir ama bir kısmının anlamsız olduğunu görüyoruz. Bunların yerine Gaziantep başta olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinden ninelerin, kız ve erkek torunlarına geleneksel mutfaklarına ait yemekleri yapmayı öğrettiği bir yarışma programı olsa inanıyorum ki çok daha fazla ilgi çeker, çok daha fazla faydalı olur" diye konuştu.

"BU MUTFAK BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GELMEYİ ZİYADESİYLE HAK EDİYOR"

"Bu mutfak bir dünya markası haline gelmeyi ziyadesiyle hak ediyor" diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, "Anadolu’nun pek çok şehri gibi Gaziantep’in bir diğer önemli özelliği de fire, salça, yuvalama gibi ailelerin bir araya gelerek yaptıkları ki burada da Fatma Hanım’dan öğrendim. Kırk tane hanımefendi burada bir araya gelerek bu akşam bize ikram edilecek olan yemekleri hazırladılar. Velhasıl Allah’ın insanoğluna ve özellikle de Gaziantep’e bahşettiği tüm nimetlerin harmanlanarak ziyafete dönüştüğü bu mutfak bir dünya markası haline gelmeyi ziyadesiyle hak ediyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salim gök 8 yıl önce

Ama acun yapiyorya programlarin %90 nini

Avatar
Salih celik 8 yıl önce

SAYIN CUMHURBAŞKANI NIMIZ YERDEN GOVE KADAR HAKLI BUKADAR ANLAMSIZ YARISMALAR VAR BİRAZ AKILLI OLUN MALESEF COGU KANALLAR ZIR DELI

Avatar
Pembe sahin 8 yıl önce

İnşAllah evlilik programları biri bizi gozetliyor ve buna benzer saçmasapan programların hepsi kalkar. Sayın Cumhurbaşkanımız yine ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi.

Avatar
sevim 8 yıl önce

Başta evlilik programları ve acuının sacmaliklari birde sultanlari oynayan soytarilari kaldirin syn. Cumhurbaskanim Teşekkürler

Avatar
ÜNAL ESER 8 yıl önce

TÜRKLER.BÖYLE.SUYTARI.PURAPLARI.
SEVMİYORUM.TÜRKİYE.VATANIMI.
SEVÎYORUM.SAYIN.CUMURBAŞKANIMIZ.
HAKLI.NEDEN.DÎYOSANIZ.TÜRKİYE.ÖF.
ADETLERÎMÎZE.OYGUN.HÎÇ.BÎR.GÜZEL.
BÎR.GÖRÜNTÜ.YOKTUR.TÜRK.T.V LERÎ.BÎRGÜZEL.SPOR.PURAPLARI.GÜZEL.BAZI.DÎZÎLER.GÜZEL.BAZILARIDA.TÜRK.HAKINI.GÖTÜLEYENLER.ŞEHÎTLER GELÎYOR.SOKAKLARI.YAKIP.YIKAN.GEZÎ.OLAYLARINDA.ORTALIĞI.YAKIP.YIKANLAR.DÎZÎLERDE.OYNUYOR.BU.NE.KADAR.
ŞEREFSİZLÎK.ANLAMAK.ÇOK.ZOR.
TÜRKİYENÎNEKMEGÎNÎ.YÎYEN.
ŞEREFSİZLER.TÜRK.HALKINI.TEPSÎL.
EDEREK.BÎR.TÜRK OLARAK.BU.HAYÎNLERÎ.ALLAH HAVEL.EDÎYORUM.TÜRKLER NE.IRAKLIDIR.NE.SÜRÎYELÎYE.BENZER.
NEDE.FÎLÎSTÎNLÎYE BENZER TÜRKLERLE FAZLA OGRAŞMAYIN YOKSA.ÎÇERDEKÎ.HAYÎNLERÎ.TÜRKİYE.MÎLLETÎNE.BIRAKALIM.TÜRK.MÎLLETÎ.
GEREKENÎYAPAR.ÎNŞALA.TÜRKİYE.MÎYETÎ. GEREKENÎYAPAR.ALLAH ÎÇÎN HEPBÎRLÎKDE ÎNADINA REÇEP TAYİP ERDOĞAN YANINDA DORMALIYIZ ÖLÜMÜNE ALLAH ÎÇÎN HEPBÎRLÎKDE OLALIM OSMANLI TORUNLARI.OLDUĞUMUZU DÜNYA BÎLSÎNKÎ.TÜRKLERÎ.KÎMSEDE.KORKOSU.YOKTUR.NE.HAYÎNLER.GÖRDÜ.TÜRKİYE.
ÎNADINA.REÇEP.TAYÎP.ERDOĞAN.ALLAH.
ÎÇÎN.PEYGABERİMİZ.ÎÇÎN ÖLECEKSEK ALLAH İÇİN ÖLELİM TÜRKİYEM DÜNYA BUNU.BÎLSÎNLER SAYIN.CUMURBAŞKANIMIZA.BÎRŞEY OLURSA.TÜRKÎYEDEKÎ.ŞEREFSİZ TATARLARI.ADI.KIRMIZIGÜLLER.HÜLYA AVŞARLARI.LÎK.SIRADA.OLDUĞUNU BÎLSÎNLER.TÜRK HALKINI.KOYUN.ÎLAN.EDENLER.S.S.K.YI.SOYAN.KILIÇDAROĞLU.TERÖRÎZLERÎN.ÇÖPLÜK LERÎNÎ.GÎTÎP.GEZEN.C.H.P.ADI.
TÜRKİYE.MÎLLET VEKÎLLERÎ.SÖZDE.TÜRKİYE DEVLETÎ.PARALARINI.ÖDÜYOR.
KÜRTÎSTANMIŞ.HÎZMET.ETDÎKLERÎ.ANMA.MAAYIŞLARINI.TÜRKİYE ÖDÜYOR TÜRKİYE ALLAH ÎÇÎN MÜSLÜMANSAN.ÖLECEKSEK ALLAH ÎÇÎN ÖLELÎM GERÇEKDEN EYER MÜSLÜMANLAR HEPBÎRLÎKDE OLALIM ALLAH İÇİN PEYGABERİMİZ ÎÇÎN HEPBÎRLÎKDE ÎNADINA REÇEP TAYİP ERDOĞAN YANINDA DORMALIYIZ ÖLÜMÜNE ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM TÜRKİYEM TÜRK DE OLSAN KÜRT DE OLSA ARAP DA OLSA BÜTÜN MÜSLÜMANLAR KARDEŞDİR BÎZLERÎ AYIRMAYA ÇALIŞANLAR KALLEŞDİR BÎZLERÎ BÎRBÎRÎMÎZE.DÜŞÜRMEK TÜRKİYE TÜRK VE KÜRT.SAVAŞINI.BAŞLATMAK.ÎÇ.SAVAŞI .ÇIKARMAK GERÎDEN.KÖPELERÎ.BOGUŞTURUSUNYA.
ARKADAN.GÖZLERSÎNYA.ÖYLLE.
YAPIYORLAR.TÜRKLE.KÜRTDÜ.
BOGUŞTURMAK.ARKADAN.GÜLMEK.ADI.
KÜRTÎSTAN.OLAÇAKMIŞ.BEN.SÎZE.
SOSIYALMETUADAN.BAKTIGIMA.GÖRE.
ERMENÎSTAN.OLAÇAK.NEDEN.DERSENÎZ.
ADAMLAR.AKILI.ELLERÎNÎ.SÜRMEDEN.ADI.KÜRTÎSTAN.SÎLEÇEKLER.ADI.NE.OLDU.
ADAMLAR.ELLERÎNÎ SÖRMEDEN.ERMENÎSTAN BÜYÜTEÇEKLER.ANMA.TÜRK.MÎYETÎ ÖLMEDÎ DAHA.BÜTÜN MÜSLÜMANLAR HEPBÎRLÎKDE OLALIM TÜRKİYE.BÎZLERE.YETER.EYER.YETMÎYEN.DÎYENLER.VARSA.ŞÎMDÎDEN.KARŞIYA.
GEÇSÎN.TÜRK 'DE.OLSA.KÜRT.DE.OLSA.ARAP.DA.OLSA.TÜRKİYENÎN.KARŞISINDAYSA. HÎÇ.FARK.ETMEZ.TÜRKİYE SAHÎPSÎZ DEYÎL TÜRKİYE CUMURÎYETÎ KORULALI HÎÇ BÎR DEVLET ADAMLARINI REÇEP TAYİP ERDOĞAN GÎBÎ ÇALIŞAN.YOKTUR.OSMANLI DEVLETÎ.
KORULSUN.KONUNLAR.DEYÎŞSÎN HAYÎNLER ŞEREFSİZLER ÎDAM. EDÎLSÎN.OÇUNDA ÖLÜM DE.OLSA.FARKI.YOKTUR.TÜRKLERÎ NE.IRAKLIDIR NE SÜRÎYELÎYE BENZER.NEDE.FÎLÎSTÎNLÎYE.DÜNYADA GELSE.FARK.ETMEZ.SADAMARIMIZ.ATDI.
ARTIK.TÜRK.MÎLLETÎ.KÎMSE DORDURAMAZ.AKLINIZI.ALIRIZ.BUNU.
BÎLÎN.SAYIN.CUMURBAŞKANIMIZ SAHÎPSÎZ DEYÎL TÜRKİYE CUMURÎYETÎ ARKASINDA.O.BÎZÎM.ÖDERÎMÎZ PEYGABERİMİZ MÜSLÜMANLARIN.KOMTANIMIZ REÇEP TAYİP ERDOĞAN YANINDA DORMALIYIZ ÖLÜMÜNE ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM TÜRKİYEM EY.OYAN.MÜSLÜMANLAR YOKSA.PEYGABERİMİZÎN.YANINA.YÜZÜMÜZ.KARA.GÎDERÎZ.ALLAH BÎZÎ.SORARSA.PEYGABERİMİZ.NEDERÎZ.
BEN.DERÎMKÎ.GÜMÜŞHANELİ.
KELKÎTLÎYÎM.VATANIM.ÎÇÎN ÖLÜRÜM.ÇANAKKALE SAVAŞINDA ANALARIMIZ ÇOCUK ANASIZ BÜYÜRDE VATANSIZ BÜYÜMEZ.VATANIM NAMUSUMDUR.KÎMSE.ONA.LAF.EDEMEZ.
EDENÎN.KAFASINI.KOPARTMAK.ŞARTDIR.
ALLAH.ÎÇÎN ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM TÜRKİYEM