Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Figen Yüksekdağ'dan küstah tehdit!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Cerablus operasyonundan rahatsız olarak haddini aşan sözler eden HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, yeni tehditler savurdu.

Yüksekdağ geçen haftaki açıklamasında, Münbiç'e operasyonun "Türkiye'de 6-7 Ekim olaylarına benzer olaylara sebep olacağını söyleyerek" tehdit etmişti. Daha önce yaptığı açıklamada da, "Sırtımızı PYD'ye yaslıyoruz, bunu söylemekte sakınca görmüyoruz" diyen Yüksekdağ, bu kez de Abdullah Öcalan’ın tecrit edildiği yalanına sarılarak, “Yarının ne olacağını kimse bilemiyor. Bir sabah darbeyle uyanabilirsiniz. Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir” diyerek skandal bir açıklamada daha bulundu.

Diyarbakır'da Abdullah Öcalan'dan darbe girişiminin ardından haber alınmadığı gerekçesiyle DBP binasında dün açlık grevine giren ve aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu 50 kişiyi, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, DTK Eş Genel Başkanı Hatip Dicle, HDK Eş Genel Başkanları Ertuğrul Kürkçü ve Gülistan Kılıç ziyaret etti.

"BİR SABAH DARBEYLE UYANABİLİRSİNİZ"

15 Temmuz darbe girişiminin ana aktörü FETÖ ile ilişki ağları günbegün ortaya saçılan PKK'nın sözcüsü HDP'nin, eş genel başkanı Figen Yüksekdağ şöyle konuştu:
"Başta iktidar partisi olmak üzere Türkiye toplumda hiç kimse yarını göremiyor. Yarının ne olacağını bilemiyor. Bir sabah darbeyle uyanabilirsiniz. Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir. Bir gün savaşın çok daha büyüdüğünü ve tırmandığıyla bölgesel bir savaşın içerisinde olduğunuz gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir gün o çok güvendiğiniz iktidarınız, koltuklarınız, ayrıcalıklarınız ellerinizden altınızdan kayıp gidebilir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koz 8 yıl önce

Sen ne dersen tersi çıkıyor birgün Kürt halkı size darbe yapacak o çok güvendiğin Amerika İsrail Avrupa kurtarsın seni ozaman

Avatar
memo 8 yıl önce

sizden mi gelecek o darbe bekleriz anam bekleriz. biz türk milletiyiz sizin gibi aslımızı inkar edip kendimize başka isimler de takmayız

Avatar
Turo 8 yıl önce

Bekliyoruz canım,kimin kime kayacağını tüm benliğinde hissedeceksiniz

Avatar
türkoğlu 8 yıl önce

Eceli gelen Köpek cami duvarına işermiş. Türkiye bütün yüklerinden kurtuluyor.kan emici sülükler.elbette sizde dahilsiniz.
Kahrınızdan öleceksiniz.

Avatar
reis 8 yıl önce

Hani eskiden savaslarda önce teke tek çikarlardi muharipler sonra topluca saldirirlardi çok yigitsen seni bekliyoru kilicimi çikardim?

Avatar
Aslan kurt 8 yıl önce

Böcek olmayı kabullenenler ezilince şikayet etmemelidirler.Senin sayılı günlerin yüksek dağda veren.

Avatar
Selim 8 yıl önce

Böyle pislikleri bir gece yatağında gebertisekzin

Avatar
Gokan 8 yıl önce

Bu Figen hanım bir darbede bana yapsın lütfen başkan olmak için dinini bile değiştirir bu karı