Öne Çıkanlar tük konsolosluğuna saldırı TURK parti şampiyonlar ligi maç kadıköy metrobüs yolu galatasaray golleri

Figen Yüksekdağ'dan skandal açıklama
PKK’ya tek laf edemeyenHDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ partisinin grup toplantısında konuştu. Yüksekdağ, Türkiye'nin terör örgütlerini koruduğunu ve desteklediğini söyleyerek haddini aşan açıklamalarda bulundu.

Yüksekdağ'ın konuşmasından satır başları:

"258 KARDEŞİMİZ KATLEDİLDİ"

Türkiye toplumu şiddet ve vahşetin esiri haline getirilmeye çalışılıyor. Kim tarafından? AKP tarafından. Operasyonları başarıyla tamamladığını iddia eden iktidar, başarı diye vahşetle övünüyor. Cizre’de abluka boyunca 258 kardeşimiz, yurttaşımız katledildi. Katledilmeleri yetmedi, cenazelere de işkence edildi.

"CİZRE'Yİ TESLİM ALAMADILAR"

Çok kan akıttılar ama Cizre’deki yaşam iradesini teslim alamadılar. Nefes aldığımız, yaşamın olduğu her yerde biz’ler de varız, ‘Büyük insanlık’ın değerleri var. İşte bunun için bitiremiyorsunuz.

Enkaza çevirdikleri kentlerin, o kentlerdeki halkların acısını siyasi ranta çevirmek istiyorlar. Aylar boyunca bu kentleri, bu evleri neden yıktınız! Devletin şefkat eli senaryosunu filme çekmek için mi?

"BİZ YARALARIMIZI SARIP AYAĞA KALKARIZ"

‘Şefkat eli’ uzatanlar, belediyelerin halka yardım ulaştırma çalışmalarını engelliyor. Niye? O belediyelerde Kürtler var çünkü. İktidar diyor ki, “Ben Kürt’ü hem öldürürüm, evini yıkarım, hem de evini yapmaya gelirim” diyor. Peki Kürt’in evini niye yıktın? Biz yaralarımızı sarıp ayağa kalkarız. Yeter ki gölge etmesinler.  PYD alanlarına kesintisiz topçu ateşi yapılıyor. Neden? Çünkü IŞİD ve türevi faşist çeteler sökülüp atılıyor. El Nusra türevi çeteler Suriye’de mevzi kaybetmeye başladığı an Türkiye, Demokratik Suriye Güçleri’ne karşı operasyon başlattı.

"TÜRKİYE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KORUYAN ÜLKE OLDU"

Angajman kurallarını neden Nusra'ya, IŞİD' karşı uygulamıyorsunuz? Türk askerinin boynunu IŞİD mi kesti, PYD mi kesti?

Şu an Türkiye uluslararası terör örgütlerini koruyan, kollayan ve destekleyen ülke haline geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAVVA USTA 8 yıl önce

ÇOK DOĞRU DİYORSUN SİZİN GİBİLERİN ÇOKTAN CANINA OKUMASI GEREKİYORDU.SİZLERİN NE TÜRKLERE NE DE KÜRTLERE FAYDASI VAR.