Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber HDP

Figen Yüksekdağ'ın evini polis bastı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü MLKP'ye yönelik Sultangazi merkez olmak üzere 9 ilçede tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. 

24 FARKLI ADRESE BASKIN DÜZENLENDİ

İzinsiz gösterilere katıldıkları, polise taş ve molotofkokteyli atarak saldırdıkları, Türkiye'de örgüte kazandırdıkları kişileri eğitim için Suriye'ye götürüp, bomba yapma ve silah eğitimi alan kişileri eylem yapmaları için tekrar yurda getirdikleri öne sürülen şüphelilerin yakalanması için düzenlenen operasyon evlere baskın yapıldı, şüphelilerin üzerinde aramalar yapıldı.

HDP'DEN AÇIKLAMA: FİGEN YÜKSEKDAĞ'IN EVİ BASILDI

HDP'den yapılan açıklamada polis baskınına uğrayan evlerden birinin Figen Yüksekdağ'a ait olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadler kullanıldı "Bugün sabah saatlerinde Eş Genel Başkanımız ve Van Milletvekilimiz Figen Yüksekdağ’ın İstanbul’daki evi güvenlik güçleri tarafından hukuksuz bir şekilde basılmıştır. Bu adres Eş Genel Başkanımızın bildirilmiş ve kullandığı ikametgahı olmasına rağmen, polis hukuksuz bir şekilde bu baskını gerçekleştirmiştir. Bu hukuksuzluğu ve fütursuzluğu asla kabullenmiyoruz ve kınıyoruz. Bu baskını yapanlar ve emrini verenler hakkında derhal soruşturma açılmalıdır. Bu konuda suskun kalan diğer muhalefet partilerinin milletvekilleri ve yöneticileri, bu uygulamaların günü geldiğinde kendilerine de kullanılacağını bilmeliler."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

O baskın emrini veren amirin ve o baskını yapan güvenlik güçlerimizin ELLERİNDEN ÖPERİM. Bu tip baskınlarına devamını isterim. Allah yar ve yardımcıları olsun. Amin
Artık şimden sonra DOKUNULACAK.
DURMAK YOK YOLA DEVAM.

Avatar
turan 8 yıl önce

Figen sen daha kaçmadinmi gı