Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Flaş iddia: Saray’dan ‘MHP’deki değişime engel olun’ talimatı geldi!
Ülkücü gazeteci yazar İsmail Türk, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir iddiada bulundu. MHP’de kurultay girişimleri devam ederken İsmail Türk, Saray’dan“MHP’deki değişime engel olun” talimatı verildiğini öne sürdü.

MHP Genel  Başkanı Devlet Bahçeli, partili milletvekilleri ve kurmay heyeti ile bu hafta sonunda Ankara Kızılcahamam’da bir araya geliyor. Burada partililere “MHP’de ikilik çıkarmayın ve lider etrafında kenetlenin”çağrısı yapmayın çağrısı yapacağı söylenirken, muhalifler de hafta sonu kampı ardından topladıkları kurultay çağrısı yapan imzalarını Genel Merkeze teslim etmeye hazırlanıyor.

Muhaliflerin çağrı için gereken imzanın çok üzerindeki bir rakamla kurultay isteyenlerin attıkları imzayı hazırlamış durumda. Partide satranç oyunu devam ederken, Milliyetçi camianın yakından tanıdığı bir isim olan gazeteci yazar İsmail Türk, çok önemli bir iddia oraya attı.Türk’e göre, Saray MHP’deki değişimin engellenmesi için düğmeye bastı.

Türk, MHP’deki değişimin ayak seslerinin AKP’yi fazlası ile rahatsız ettiğini belirterek şunları söyledi:

"AKP medyası bilinçli olarak Genel Başkanı öven adamlara televizyon ekranlarında yer veriyor, Meral Akşener hakkında ise ‘Paralel’ şeklinde itham ve iftiralar atılıyor. Çünkü MHP'de değişimi Saray istemiyor. Hele hele Meral Akşener gibi bir potansiyele asla izin verilmemesi gerektiğinin farkındalar.”

Meral Akşener’in defalarca AK Parti’ye katılması yönünde teklif aldığını bütün kamuoyunun bildiğini hatırlatan İsmail Türk, “Bu tekliflerin hiçbirini kabul etmedi. Bakanlık koltuğunu reddetti. Hemen ardından kendisi hakkında seçimlerden önce iftira kampanyası başlatıldı. Bu iftiraların kaynağı kim sanıyorsunuz ? Tabii ki Saray" iddiasında bulundu.

Kaynak: Habererk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.