Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Hacıosmanoğlu'ndan Demirtaş'a kapak! Trabzonspor Kulübü Başkanı HDP liderine ne cevap verdi?

Hakem krizinin ardından "Adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" sözlerinin ardından büyük tepki toplayan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyip tüm kadınlarda özür diledi. Osmanoğlu ayrıca kendisini eleştiren Demirtaş'a çok ağır bir yanıt verdi. Hacıosmanoğlu: "Demirtaş kadınlara bu kadar değer veriyorsa, küçücük kızlar dağa çıkarılırken içi sızlamıyor mu?” açıklamasını yaptı.

HDP lideri Selahattin Demirtaş Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kadınlarla ilgili sözlerini eleştirdi. Ancak Hacıosmanoğlun’dan hiç beklemediği bir cevap aldı.

Bir televizyon programına katılan Hacıosmanoğlu, “Selahattin Demirtaş’ın Trabzon hakkında konuşması onun haddine değil. Benim adım da, Trabzon da ona büyük gelir. Demirtaş kadınlara bu kadar değer veriyorsa, küçücük kızlar dağa çıkarılırken içi sızlamıyor mu?”

Hacıosmanoğlu Demirtaş’a cevabını verdikten sonra kadınlar hakkında söylediği sözlerden dolayı da özür diledi.

Hacıosmanğlu "Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Beni doğuran annem de bir kadın, çocuklarımın annesi de bir kadın. Tüm kadınlara saygım var. Mecazi anlamda söylenen bir sözdür. Kadınlara karşı aşağılama olması ahlak dışı bir sözdür. Bu bize yakışmaz. Samimi olarak benim sözlerimden incinen bütün hanımefendilerden özür dilerim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğan 8 yıl önce

fenerliyim hacı salihoğlunu doğal olarak hiç sevmem ama mert adammış demirtaşa lafını oturtmuş helal olsun