Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu milletvekili çeşme vice news

Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma sokabilmek için ajanlık faaliyeti ile yalan ‘haber’ yapan ve yargılanması neticesinde hapis cezasına çarptırılan Can Dündar alçaklığını sürdürüyor.

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden açıklamalarda bulunan firari terörist yabancı güçlerin ardında sığınmak sureti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik küstahça açıklamalarda bulundu.  

Firari terörist o küstah mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isim vermeden "Bir tane terörist köşe yazarı. Köşe yazarı müsveddesi" sözleriyle hedef aldığı gazeteci Can Dündar, "Suçumuz, ülkemizi yangın yerine çeviren bir suçu deşifre etmekti. Hiç kimse, yaptığımız haberi yalanlayamadı. Kimlerin gerçek gazeteci, kimlerin ‘terörist' olduğunu anlatmaya devam ediyoruz" dedi.” İfadelerini kullandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 7 yıl önce

Bence olsa olsa bu adam piç anasını muhtemelen bir alman s...miş.bu adam elime geçmesin şayet geçerse lime lime etmezsem ben aydın deyilim.

Avatar
Cevdet 7 yıl önce

Bunun kanını sikiyim