Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

HDP'li Demirtaş'tan olay tahmin!
Demirtaş, Cumhuriyet'e düzenlenen FETÖ operasyonunu ve Gültan Kışanak'ın tutuklanmasını eleştirdi. Demirtaş, parti genel merkezinde Sergei Stanishev başkanlığındaki Avrupa Sosyalistleri Partisi heyeti ile bir araya geldi. Demirtaş ve Stanishev, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Heyetin Diyarbakır'ı ziyaret ettiğini belirten Demirtaş, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Stanishev ise bu yıl Türkiye'ye üçüncü ziyaretini yaptığını ifade etti.

Selahattin Demirtaş, bir başka soru üzerine partisinin "en kötü yerde oy oranının yüzde 11,5 olduğunu" ileri sürerek, gelecek seçimde bunun yüzde 15-20'lere çıkacağını bildirdi.

Demirtaş, seçime yine "parti" olarak gireceklerini kaydetti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.