Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

TBMM Genel Kurulunda Aile ve Sosyal Politikalar, Gümrük ve Ticaret ile Maliye bakanlıklarının 2017 yılı bütçelerinin görüşmeler sürerken HDP'nin Ermeni asıllı vekili Garo Paylan söz aldı. 

"BEBEKLERDEN KATİL YARATAN BİR MEKANİZMAMIZ VAR"

16 yaşındaki bir çocuğun, İstanbul'daki terör saldırısının ardından sosyal medyadaki paylaşımında, nasıl "Oh olsun" noktasına geldiğinin sorgulanması gerektiğini ifade eden Paylan, bunu sorgulamadıkları sürece daha çok karanlığa maruz kalabileceklerini ileri sürdü. Paylan, "Bebeklerden katil yaratan, bebeklerin oh olsun dediği mekanizmanız var. O mekanizmanız sürdüğü müddetçe bunları daha çok yaşayacağız. Siz çözüm bulamıyorsunuz, biz üretiyoruz. Çözüm kınamak, lanet olsun demek değildir, bunu zaten söylüyoruz." diye konuştu.

"CİZRE'DE KATLİAM OLURKEN SİZİN ÇOCUKLARINI 'OH OLSUN' DİYORDU"



 

Paylan da siyasetçi olarak, gittiği yerlerde yüzlerce insanla fotoğraf çektirdiğini, ancak bu kişilerin yaptıklarından sorumlu olmadığını bildirdi. Paylan teröristlerle polisleri bir tutarak, "Cizre, Sur'da katliamlar olurken sizin 16 yaşındaki çocuklarınız oraya 'oh olsun' diyordu." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 7 yıl önce

kardeşim bu adam teröristin önde gideni,neden halen dışarda!!!alın bu alçağı içeriye!!!!