Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Hulusi Akar'ın FETÖ'cü yaverini sınıf arkadaşı anlattı

Askeri liseden atıldıktan sonra bilgisayar mühendisi olan Çiftçi, FETÖ'cülerin soruları ve yanıtları kendisine nasıl verdiğini Sabah gazetesine anlattı.

"BİR GÜN ÖNCE ÇIKAN SORULARA ÇALIŞTIK"

"1987'de Sarıyer'de ortaokuldayken Serdar ağabey diye bir FETÖ ağabeyi yanıma geldi. Bu şekilde Gülen evlerine gidip ders çalışmaya başladım. 2 yıl boyunca bu evlerde sınava hazırlandık. Ortaokul bittikten sonra onların yönlendirmesiyle askeri okul sınavlarına girdim. Sınavdan bir gün önce Serdar ağabey beni ve 2 arkadaşımı son bir kez konuları gözden geçirmek için eve çağırdı. Burada bir kitapçıktan test çözdük. Ertesi gün Kuleli'de sınava girdim. Soru kitapçığını açınca şoke oldum. Bir önceki gün Serdar ağabeyin çözdürdüğü sorulardı. Işıklar Askeri Lisesi'ni kazandım. Burada en yakın arkadaşım, Genelkurmay Başkanı'nın başına silah dayayan yaver Levent Türkkan'dı. 2 yıl aynı ranzada yattık."

"ALTIN NESİL DEDİKLERİ, KENDİ HALKINI VURDU"

"Malatya'da halkın üzerine ateş açıp öldürülen darbeci Yarbay Ahmet Üçbudak sınıf arkadaşımızdı. Bizi öyle sıkı yetiştiriyorlardı ki ben onun FETÖ ile bağlantısını bilmiyordum, o da benim bağlantımı bilmiyordu. Sonraki yıl bunlardan ayrılmak isteyince üzerimdeki baskılar artmaya başladı. Derslerde notlarımı düşürmeye başladılar en sonunda da okulla olan ilişkimi kestiler. Dini kullanarak bizi istismar ettiler."

"FETÖ ordu içine 1980 darbesi öncesinde yerleşti. Altın nesil gelecek ülkedeki her sorunu çözecek deniyordu. 1984-1994 arasında orduya yerleştirilen o altın nesil, halkına kurşun sıktı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alibaba 7 yıl önce

altun nesilmiş....boktan nesil yetiştirdiler...ailelerinden ALLAH için aldıkları evlatlarını....ajan ve fahişe olarak yahudiye hizmetkar yaptı...hala bunlara inanan ruhsuzların var olması işin kahreden yönü..