Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Hüseyin Gülerce: Fetullah Gülen onu tekme tokat dövdü
17 Aralık operasyonları sonrası Gülen Cemaati'nden ayrılan Hüseyin Gülerce, açıklamalarda bulundu.

Gülen'e ilişkin konuşan Gülerce, bir dayağa şahit olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

1995'de Zaman'a genel müdür olunca, hürmetin gereği olarak İzmir'e duasını almaya gittim. Bir hareketin manevi büyüğü, siz de hareketin CEO'su olmuşsunuz. Gideyim kendisinin duasını alayım dedim. Telefon ettim. Gittim. Henüz kendisi ile karşılaşmadık. Yamanlar Kolejinin üst katında bir odaya oturttular. Bir anda bir gürültü oldu. Bir bağırış... Ben de merakla fırladım dışarı. Gördüğüm sahne şu: Gülen, tekme tokat birisini dövüyor. Allah Allah. Dövdüğü kişiyi de tanıyorum: Cevdet Türkyolu. Onun yeğeni ile evli. Tabi benim o şekilde görmem onu çok kötü etti. Ben şok yaşıyorum. Hareketin manevi lideri, ağırbaşlı... Bize sahabe efendilerimizi hatırlatan bir insan evli barklı birini dövüyor. Tabi sonra sofraya oturduk, söylenmeye başladı. "ben nasıl bir adamım" dedi. "... Evli barklı, çoluk çocuğu olan bir adama nasıl vurabilirim" dedi. Ama öyle ufak bir vurma değil, tekme tokat girişti."

Aslında bu skandal. Ben bunu hayatımda ilk defa anlatıyorum. Hiç anlatmadım, belki de aleyhimde çok iftira yayıyor şu günlerde. Ondan dolayı anlatma ihtiyacı duydum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alper eren 8 yıl önce

söyleme ihtiyaci duymusmus bu zamana kadar neden gizledin bre vatan haini

Avatar
Ana Diaz Pena 7 yıl önce

İstenilen Kredi Miktarı Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden Nasıl Elde Edilir (chillwellfinancialhome@gmail.com)

Herkese Merhaba, İsmim ANA DIAZ PENA, Ekvator Galapagos Adaları'ndanım, burada, Bay Chill'den Chillwellfinancialhome {(chillwellfinancialhome@gmail.com)} 'dan nasıl kredi aldığımı ifade etmek için buradayım. Bu forumda kredi verenler olduklarını iddia eden kredi verenler, borç vermelerinin gerçek olduğunu ve başvurduğumda bana bir arkadaşımdan beni Bay Chill ile tanıştırana kadar borç vermediler. Arzu etti ve sözü verdiği gibi herhangi bir gecikme olmaksızın gerçekten yaptı, şüphelerim var ama asla inanmaya çalışmadım. Gerçekten bana, hayatımı ve işimi daha iyi hale getiren kredimle gerçekten bana yardım eden Bay CHILLWELL'le tanışana kadar, hala güvenilir kredi verenlerinin olduğunu düşünmemiştim. Orada hala çok iyi kredi verenin olduğunu biliyorum ama Bay Chillwell'i denemek için güvenilir kredi ödünç arayan, onun bakımı, anlayışı ve finansal açıdan daha az yardım etmesi iç