Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

İsrail ile anlaşma yapıldı mı? Çelik'ten flaş açıklamalar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye ile İsrail'in anlaştığı yönündeki haberlere değinen Çelik, "Kesin anlaşma yok, henüz imza atılmış bir şey söz konusu değil. Bir taslak üzerinde çalışılıyor. Kuşkusuz, İsrail devleti ve İsrail halkı, Türkiye'nin dostudur. Şimdiye kadar ki eleştirilerimiz, İsrail hükümetinin aşırı davranışlarına, meşru görmediğimiz davranışlarına dönüktür" dedi.

Türkiye ve Rusya ilişkilerinin, Rusya'daki yönetimin yanlış yaklaşımlarından çok daha büyük ve bunları aşacak tarihsel derinliğe ve bir gelecek perspektifine sahip olduğunu vurgulayan Çelik, "Bu vesileyle bir CHP milletvekilinin, bir Rus kanalında tutup da DAEŞ'in elindeki sarin gazını Türkiye'nin verdiği şeklindeki yalan ifadesini açık bir şekilde kınıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakup 8 yıl önce

İsrail'le anlaşma yapıldı mı?
Sorusuna Flaş Açıklama
kesin anlaşma yok henüz atılmış bir şey söz konusu değil

Bu haberi bu şekilde servis etmek terbiyesizlik. Bu mu flaş açıkma yoksa okuyucular çok aciz görünüyor sizin tarafınızdan bakılınca...