Öne Çıkanlar eray ucuzal erdoğan Tuğrul türkeş dağlıca yangın

'Kabataş Olayı' yalandı! Peki röportaj da mı yalandı? İşte flaş ifadeler

Kabataş olayının 'yalan' olduğunun ortaya çıkmasının ardından yapılan röportajından uydurma olduğu iddia edildi. Dönemin Star Gazetesi siyaset editörü Murat Seçkin, röportajı yapan Elif Çakır'ın mağdur olduğunu öne süren Zeynep Develioğlu'nun sözlerini abartılı bir şekilde verdiğini iddia etti! Seçkin Elif Çakır hakkında neler dedi? Yanıtı haberimizde...


Gezi Parkı olayları sırasında yaşanan ve Ak Parti’ye yakın medya organlarında çalışan gazetecilerin de zamanla yalan olduğunu kabul ettiği “Kabataş Olayı”nın röportajının da yalan olduğu ortaya çıktı.

 

Söz konusu iddiayı o dönemin Star Gazetesi politika editörü olarak görev yapan Murat Seçkin Taraf’ta yayınlanan yazısında dile getirdi.

 

Seçkin o dönem Star Gazetesi’nde çalışan Elif Çakır için şu ifadeleri kullandı. “Çakır,'gazetecilik' hünerlerinin hepsini kullanarak gelini nasıl 'konuşturuyor' anlatamam… Darp oluyor neredeyse tecavüz, birkaç kişi oluyor 70 deri eldivenli adam… Kadının üstüne işeyeni mi ararsın, pornografik girişimlerde bulunanları mı?.. Röportaj bitiyor ve geriye yayınlanması kalıyor” diyor.

 

Haber gazetenin haber havuzuna düşünce editör şaşkınlığını gizleyemedi. Elif Çakır’la ilgili editörün arasında geçen konuşmayı Murat Seçkin şöyle anlattı;

“Bir ara yaptığı büyük haberin coşkusu ve gururuyla yazı işlerine gelen Çakır’a birkaç soru soruyor editör arkadaş. İlk soru şu: Bunları bu kadın mı anlattı?.. Elif’in cevabı: Psikolojik olarak bitmiş durumda… Konuşacak hali yoktu. Ne anlatabilirdi ki? Ama ne demek istediğini ben anladım!!!”

 KABATAŞ OLAYINDA NE OLMUŞTU?

3 Haziran 2013 günü Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelini Zehra Develioğlu, Star gazetesi çalışanı Elif Çakır'a verdiği röportajda Kabataş'ta saldırıya uğradığını iddia etti. Bu iddiaya göre bebeğiyle birlikte Kabataş iskelesi'nin önünden geçmekte olan Zehra Develioğlu, belden yukarısı çıplak, ellerinde deri eldivenler, başlarında siyah bandanalar bulunan 70-100 kişilik grubun kendisini 52 saniye boyunca dövdüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu öne sürüldü. 

'Kabataş Olayı' yalandı! Peki röportaj da mı yalandı? Murat Seçkin'den flaş ifadeler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.