Öne Çıkanlar türkiye zırhlı ambulans yenişehir LG Nexus 5X fiyatı nedir atatürk heykeli

Kandil’in hapçıları
Teröristlerin kaçışına ve güvenlik güçlerine teslim olmalarına engel olamayan Kandil, çareyi örgüt elemanlarına cesaret hapı vermekte buldu. Haber Müdürümüz İsmail Uğur, Sur’da teröristlerin terk ettikleri evde ele geçirilen kolilerdeki ilaç kutularını görüntüledi. Ağırlıklı enfeksiyon ilaçlarının bulunduğu kolilerde, piyasada ‘cesaret hapı’ olarak bilinen Rivotril isimli ilaç kutuları da bulunuyor. Kandil’in zorlamasıyla Sur’da baştan kaybedecekleri bir çatışmaya giren terör örgütü mensupları, Türk asker ve polisinden duydukları korkuyu aşabilmek için cesaret hapı olarak bilinen uyuşturucu haplara sarılıyor. Sıkıştıkları 100 metrekarelik alanda ölüm korkusunu iliklerine kadar hisseden teröristler, sakinleşmek için Türkiye’de yeşil reçeteyle satılan Rivotril adlı ilaçları kullanıyorlar.

HASTALANANLARI İNFAZ EDİYORLAR

Teröristler, korkularını bastırmak için kullandıkları uyuşturucu ilaçların yanı sıra yoğun miktarda da enfeksiyon ilaçları kullanıyor. Düzensiz beslenme ve kötü koşullar nedeniyle yaşadıkları sağlık sorunlarını enfeksiyon haplarıyla gidermeye çalışan teröristlerin, enfeksiyon nedeniyle ağırlaşan ve tedaviye ihtiyaç duyan yandaşlarını da öldürerek infaz ettikleri öğrenildi.

PSİKOLOJİK TRAVMA YAŞIYORLAR

Gazetemize konuşan Psikolojik Danışman Veysel Kömürcü, Sur’daki teröristlerin yeşil reçeteli uyuşturucuları kullanmalarının ‘ağır bir travma’ yaşadıklarının göstergesi olduğunu söyledi. Nörolojik sorunların tedavisinde kullanılan bu tür ilaçların, psikopat ve teröristler tarafından yasadışı şekilde elde edilerek korku psikolojini aşmak için kullanıldığına dikkat çeken Kömürcü, “Bu ilaçları normal insanlar kullanmaz. Aşırı korku duyan insanların tedavisi amacıyla üretilen bu ilaçlar katil ve uyuşturucu bağımlılarınca kullanılıyor. Teröristler de ölüm korkusunu bastırmak ve sakin ruh halini korumak için kullanıyorlardır.” (Yeni Akit Gazetesi)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.