Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Karamollaoğlu: Biz gelsek tüm yatırımları durdururuz

"Biz prensip itibariyle başkanlık sistemine hayır demiyoruz. Başkanlık sistemini benimsiyoruz." ifadesini kullanan Karamollaoğlu, referandumun psikolojik baskı altında yapıldığı öne sürdü.

Seçimlere çok uzun zaman kalmadığını belirten Karamollaoğlu, "En geç iki sene sonra ama büyük bir ihtimalle daha da yakın bir gelecekte seçime hazır olmamız gerekiyor. Bu konuda son atılan birtakım adımlar bizim süratle seçime hazırlanmamız gereğini ortaya koydu." dedi.

Karamollaoğlu, Türkiye'nin bir numaralı meselesinin kamplaşma ve kutuplaşma olduğunu savunarak şunları söyledi:

"Toplumumuz ikiye bölündü. Evet diyenler hayır diyenleri teröristlikle, hainlikle itham ediyor. Bizim bu tarafta hayır diyenlerin bir kısmı da öbür tarafı bölücülükle itham ediyor. Bu yol değil ki, bu mantık değil ki. Neyi oyladığımızı bilmeden bu tarzdaki yaklaşımlar bizi birbirimize hasım haline getirir. Bu da Türkiye üzerinde hain emelleri olan ülkelerin, toplulukların işine yarar."

"İKTİDAR OLSAK YATIRIMLARI DURDURURUZ"

Karamollaoğlu, terör, dış politika, ekonomi, ahlaki dejenerasyon ve adalet sisteminin Türkiye'nin başlıca sorunları olduğunu öne sürdü. Kendilerinin farklı olduğunu iddia eden Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Bize iktidar nasip olsa Türkiye'de şu anda yapılmakta olan bütün yatırımları durdururum. Biraz garip gibi geliyor ama başka çaremiz yok. Bir insan hastaneye düşse, hastaneye düşen adam eğer mecbur kalırsa kolunu, bacağını doktor keser mi? Niye? Kangren olup vücudun diğer taraflarına zarar vermesin diye veya hastaneye gidiyorsun kalbinde rahatsızlık var, ciğerlerde rahatsızlık var, böbreklerde rahatsızlık var ama aynı zamanda da kelsin. Ama hastaneye gidince diyor ki önce bir saç ekin bana ondan sonra diğer ameliyatlara girersiniz. Böyle bir şey olur mu ya? Kalbi gitmiş adam saç ektirmekle meşgul. Biz de şimdi aynen öyle yapıyoruz, Türkiye biraz daha güzelleşsin ama hastalığı? Hastalığıyla kimse ilgilenmiyor. Biz gelsek bütün bu yatırımları durdururuz dedim, bütün inşaatları. Bitmeye yakın bir noktaya gelmiş bitirin bundan istifade edilebilirse edilsin.

Ne yaparız? Kaynaklarımızın tamamını üretime dönük yatırımlara ayırırız. Hem tarımda hem hayvancılıkta hem madencilikte, sanayide. Envaiçeşidi var Bursa'da işte. Kimya vardı, şimdi gidiyor. Otomotiv sanayi var, tekstil sanayi var ama bunların sahibi yok. Kimse bunların derdiyle dertlenmiyor. Başını bırakmış gidiyor. Motorunu hala dışarıdan getireceğiz. Ya 50 senedir Türkiye'de otomotiv sanayi olacak, 50 senedir biz kendi motorumuzu yapmayacağız. Bunda bir kasıt olmaz mı? Ancak kasıtlı olanlar bunu yapmaz. Şimdi şunu söylüyorlar. 'Zaten 5-10 sene sonra içten yanmalı motorların ömrü bitecek' kim demiş. Niye Avrupa, Amerika hala bütün gücüyle bu yatırımları devam ettiriyor? Bizi uyutuyorlar. Devlet uyumayacak onlar uyusa bile. Onun için biz farklıyız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 7 yıl önce

Çok güzel konuşmuş. Yatırım derken 30 katlı gökdelenleri, araplarin sömürüp yok ettiği topraklarımızı kastetmiş. Sanayi de bir yatırımdır. Allah düşürmesin millet devlet hastanelerinde sürünüyor. Parasi olan özele gidebiliyor. Adalet midir bu? 2 arsaya ev dikip sonra 2 para görünce işi büyüten mafyavari adamlara dokunmuş ki burada bela okumuşlar.

Avatar
Ali güneş 7 yıl önce

Yahudiye gezi sevenlere gözümü kirpiğin temel efendi. Yazıklar olsun sana.cok ayıp

Avatar
sefer korkmaz 7 yıl önce

bittiniz artık bittiniz. ne siz chp. denilen bterör sevici hain partiyi nede bu hain chp. sizi kurtaramayacak. sizi referandumda iyice anladık.
yani sizden bir cacık olmaz.
ne dediginizin hiç bir önemi yok artık.

Avatar
İsmail 7 yıl önce

Yatirimlari durduracakmış ağıza bak ağıza iyiki ulke yonetimine gelme ihtimali yok rahmetli erbakan hocamızın kurduğu partiyi konusmalarinizla ve uygulamalarınizla düşündüğünüz bu duruma yazıklar olsun

Avatar
Vedat Karataş 7 yıl önce

ALLAH C.C SİZE FIRSAT VERMESİN İYİCE ZIVANADAN ÇIKMIŞSINIZ NE DEDİĞİNİZİ BİLMEZ ŞİZOFRENİK HAL VE HAREKETLERİN İÇİNE MÜPTELA OLMUŞSUNUZ... YATIRIMLARI DURULURUZ NE YAAA VATAN HAİNİ ŞEREFSİZLER HAYIR CEPHESİNDE YER ALANLARI ÖNCE GÖR SONRA SANA NEDEN TERORİST YAFTASI VURULUYOR BİRAZ DÜŞÜN GERÇİ SİZDE DÜŞÜNCE KABİLİYETİDE KALMAMIŞ YA...

Avatar
Hadi ogultarhan 7 yıl önce

Sana yazıklar olsun,temel bey,bu kafayla iktidara gelemeyeceğini sen de biliyon.hemserin

Avatar
Menderes 7 yıl önce

Vatan haini

Avatar
Menderes 7 yıl önce

Vatan haini