Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Kayyumlardan flaş itiraf: Maaşımız yüksek düşürün!
Kayyumlar'dan itiraf geldi. Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan 7 kayyum, maaşlarının düşürülmesi için Anadolu Cumhuriyet Savcılığına başvuru da bulundu. İşte o flaş gelişmenin ayrıntıları...


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine "parelel yapı" iddiasıyla Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından atanan kayyımlar, maaşlarının düşürülmesi talebinde bulundu.

AA'nın haberine  göre, kayyum heyetinde yer alan iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, maaşlarının düşürülmesini talep etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.