Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Kemal Kılıçdaroğlu Alman gazetesi Bild'e konuştu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alman gazetesi Bild'e konuştu, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştirilerini sıraladı.

TERÖRLE MÜCADELE YUMUŞATILMALI

Kılıçdaroğlu, Alman gazetecinin "Erdoğan terörle mücadele mevzuatının yumuşatılmasına neden itiraz ediyor" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Erdoğan terörle mücadeleyi kendi kişisel hedefleri için istismar ediyor. Böylece kendini milletin tek kurtarıcısı olarak sunmak istiyor."

ALMAN GAZETESİYLE BİRLİKTE ELEŞTİRDİ

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diktatör ve güvenilmez biri olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Alman gazetesiyle birlikte Türkiye Cumhurbaşkanı'nın terör örgütlerini desteklediğini de söyledi.
Bild'in "Erdoğan PKK ile mücadele için IŞİD'e destek veriyor" sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu itiraz ettiğini söyleyerek "Erdoğan hem IŞİD'i hem de PKK'yı destekledi"ifadelerini kullandı.

İşte röportajdan ilgili bölümler;

"ERDOĞAN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ DESTEKLEDİ"

BİLD:
 Burada dikkat çeken bir durum söz konusu: Erdoğan Kürt PKK ile mücadele ederken tüm olanaklarını seferber ediyor, IŞİD’e ise yoğun destek sağladı.
Kılıçdaroğlu: “İtiraz ediyorum: Erdoğan her ikisini desteklemiştir – PKK’yı da. Onun yöntemi budur: Terör gruplarını önce destekler, çatışmaları tırmandırır, sonra da kurtarıcı sıfatıyla müdahale eder. Valilere, PKK’nın silah depolarına dokunmayın emrini verdiği Güneydoğu‘da da böyle olmuştur.“

TERÖRLE MÜCADELE MEVZUATININ YUMUŞATILMASI



BİLD:
 AB‘nin talepleri arasında, keyfî olan terörle mücadele mevzuatının hafifletilmesi de yer alıyor. İlgili hükümlerin gelişigüzel bir anlayışıyla her şeye ve herkese karşı uygulanmaması isteniyor. Erdoğan’ın buna ısrarla direnmesinin nedeni nedir?
Kılıçdaroğlu: “Erdoğan terörle mücadeleyi kendi kişisel hedefleri için istismar ediyor. Böylece kendini milletin tek kurtarıcısı olarak sunmak istiyor.“

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferki munishi 8 yıl önce

Ya sen utanmaz cumhutiyet hirsiz partinin diktatiru herturku yalkanlarle battinin yardimile akp bolme heturlu pis islerle boolmuye calisiyorsun sen allman ingiliz ve fransayla turkiyeyi eski zamanllara cevirmye her turlu hayin yolarla bolmey e mujadele ediyorsun yazikllar ollsun Allah belani versin

Avatar
Hamza 8 yıl önce

Sereften yoksun bir insana ne diye bilirizki.soyluyecegim sozlere bile yazik.

Avatar
Ercan 8 yıl önce

Bukadar kişiliksiz bir insan olamaz kendi iç meseleni dışarı neden taşıyorsun be aklı satık adam

Avatar
Asım 8 yıl önce

Kılıçdaroğlunun söyledıgı yabancı bi gastede resmen Suç!!! Böyle aşalıkları konuşturmiyeceksınıs!!! Bu lider olamaz ancak hayin olabilir.
P.S. CHP-liler aciba onlarda öylemi düşüniyorlar? Bu nebiçim lider?!

Avatar
Cetin 8 yıl önce

Yahu sen ne kadar seref yoksunu Satılık bir kisiliksin. Sen bu ülkeye layık değilsin. Defolu gittttt

Avatar
Halil 8 yıl önce

Şuana kadar böyle bssiretsiz bir ana muhalefet gelmemiştir türkiyeye adam pervadizca saldiriyor hain onursuz...?

Avatar
Nazika 8 yıl önce

VALA BEN BU SEREFSIZIN ANNESI OLSAYDIM ... UTANIRDIM

Avatar
polat 8 yıl önce

Seni aklı başında chp lilere havale ediyorum